Home InfoHronika Otac obljubio maloletnog sina i njegovog druga

Otac obljubio maloletnog sina i njegovog druga

by redakcija

D. Ž. (40) iz Smederevske Palanke uhapšen je pod sumnjom da je više od dve godine seksualno zlostavljao svog dvanaestogodišnjeg sina.

Užas u palanačkoj porodici, sa još dvoje mlađe dece, trajao bi ko zna koliko da D. Ž. pre deset dana nije obljubio i druga svog sina, nakon čega je prijavljen policiji.

Šta se u protekle dve godine događalo u porodičnoj kući D. Ž. teško je naslutiti. Za sada policija zna samo ono što je otac monstrum priznao.

Policija je saopštila da je osumnjičeni D. Ž. u više navrata, u dužem periodu, prisiljavao svog maloletnog sina na seksualne odnose.

– Reč je o običnoj porodici gde na prvi pogled ne biste pretpostavljali da se desila ovako strašna stvar. Imaju još dvoje mlađe dece. Otac je zaposlen u fabrici, majka je domaćica – kaže naš izvor iz policije.

Detalje o ovom stravičnom zlostavljanju policija ne može da otkriva jer je žrtva maloletnik.

Policija je takođe saopštila da je otac žrtve D. Ž. pre deset dana obljubio druga svog sina, takođe maloletnika, koji strašnu istinu nije sačuvao za sebe, pa su o njoj obavešteni policijski inspektori. Da li je dečak obljubu priznao najpre roditeljima, ili je sam potražio zaštitu policije, nakon čega su stavljene lisice na ruke ocu njegovog druga, nije poznato.

Osumnjičeni je priznao seksualno iživljavanje nad sinom i njegovim drugom, dok je majka dečaka, kako saznajemo, u policiji izjavila da nije znala ništa o patnjama svoga deteta.

Istraga će utvrditi kako je ova porodična drama počela, koliko je trajala i da li je išta o tome znala porodica i okolina.

Osumnjičenom je određeno je policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati, nakon čega će biti uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužiocu u Smederevu.

D. Ž. (40) se tereti za krivična dela obljuba zloupotrebom položaja i obljuba nad detetom. 

J.Ilić

Izvor: Večernje novosti

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!