Home InfoHronika Osumnjičeni na prevaru uzeli maloletniku ogrlicu

Osumnjičeni na prevaru uzeli maloletniku ogrlicu

redakcija

Požarevačka policija uhapsila je tri osobe, od ranije poznate policiji po činjenu krivičnih dela, i s krivičnom prijavom predala istažnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu zbog sumnje da su maloletniku (13) na prevaru uzeli zlatnu ogrlicu.

Požarevačka policija  saopštila je danas da je uhapsila Dražena Z. (27), Dalibora M.(33), obojica iz Klenovnika i Milana Nj.(36) iz Ostrova,  zbog sumnje da su izvrssili tešku kradju.

Oni su osumnjičeni da su 20.maja, oko 15,00 časova, u gradskom parku u Kostolcu, iz grupe maloletnika koja se igrala izdvojili maloletnog N. D. (13) i zatražili da skine zlatni lanac kako bi proverili kakav rad ima i da li postoji žig.

Iskoristivši nepažnju i naivnost maloletnog N. D. osumnjičeni Dalibor M. uzima zlatni lanac, svojim putničkim vozilom odlazi u Požarevac i lanac prodaje nepoznatoj osobi, a dobijeni novac deli sa osumnjičenim Draženom Z. i Milanom Nj.

Policija je identifikovala i našla osumnjičene, višestruke povratnike u vršenju krivičnih dela, i uz krivičnu prijavu predala ih istržnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

msp
 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!