Home InfoSport Odbojkaški klub Tehničar se vraća u viši rang

Odbojkaški klub Tehničar se vraća u viši rang

by Redakcija

Odbojkaški klub Tehničar Smederevo u tekućoj sezoni 2020/21 se može pohvaliti osvajanjem prvog mesta na Prvenstvu Braničevsko-Podunavskog Regiona u konkurenciji Seniorki. U poslednjem kolu je pobeđena ekipa ŽOK Carine sa 3:0, tako da su smederevske Tehničarke  bez poraza (14 pobeda bez izgubljenog seta) osvojile titulu.

„Ovakav rezultat je nezabeležen u Regionalnoj odbojkaškoj istoriji i predstavlja nastavak višegodišnjeg uspešnog takmičarskog bivstvovanja na sportskom nebu Srbije i potvrdu stručnosti i sistematičnosti našeg trenažnog procesa.“- rekao je za SDCafe.rs sportski direktor kluba i trener Aleksandar Šipetić.

Ovim uspehom OK Tehničar  Smederevo je stekao pravo da sledeće godine nastupa u II Ligi Srbije, gde se u godinama iza već takmičio.

„Povratak u viši rang iziskuje ozbiljan  budžet i tehničko-organizaciona sredstva sa kojima na žalost,ne raspolažemo! U danima ispred,motivisani smo na rešavanja navedenih problema, kao i na apel nadležnima da nam pomognu!“ -dodaje Šipetić za naš portal.

OK Tehničar Smederevo već duži niz sezona, oslonjen na igrački kadar isključivo iz našeg Grada i da postižući odlične rezultate i u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

„Trudimo se da nam prioritet u radu ne bude samo takmičarski rezultat, već zdravo formiranje sportskih ličnosti i usmerenost dece našeg Smedereva ka bavljenju sportom kao načinu života!“ -zaključuje Šipetić.

 

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!