Home InfoDruštvo Navijači Zvezde i Partizana na Makišu se takmičili ko će brže da napuni kamion!

Navijači Zvezde i Partizana na Makišu se takmičili ko će brže da napuni kamion!

by redakcija

U ovakvim situacijama svi sukobi se zaboravljaju! Jedan od prisutnih sa Makiša, podelio je ovu zanimljivu anegdotu od sinoć…

"Sinoć negde oko 12 uveče ljudi su radili pod reflektorima. Napravile su se dve navijačke grupe. Bili su bez navijačkih obležja, ali je bilo očigledno da su navijači Zvezde i Partizana. Bili su vrlo pozitivni jedni prema drugima. Ulazila su po dva kamiona i oni su svaki kamion u roku od 7 do osam minuta napunili. To su kamioni od po 10 tona. Vrlo organizovano su radili i širili pozitivnu atmosferu. U jednom trenutku su čak i baklje bile zapaljene i to je trajalo nekih minut, dva, tri. Delovalo je vrlo simpatično i svi mi koji smo se u tom trenutku našli na Makišu, od volontera do komunalnih radnika, bili smo oduševljeni i time kako organizovano rade, ali i pozitivnom atmosferom koju šire".
I to nije sve, oni su se i, u pravom sportskom duhu, nadmetali!
"Bilo je međusobnih navijačkih zezanja, što je isto bilo vrlo simpatično. Tako je na primer utovarna mašina prišla jednom od kamiona i pomogla im da podignu džakove. Tako ubrzala ubacivanje džakova u kamion u trenutku njihovog međusobno takmičenja, koje je izgledatlo tako što kada jedna grupa napuni kamion oglasi se hukom. Kada je jedna grupa bila ubrzana mašinom prilikom utovara, ovi drugi su im zapevali navijačku pesmicu koja išla "Je*o vas bager", i svi su se smejali i jedni druge zadirkivali dok su vredno radili".
O vrednoći ovih momaka govore i podaci komunalnih preduzeća koji kažu da su oni oko 50 hiljda džakova odvezli u periodu od 17 časova do ponoći ka Obrenovcu.

Foto: Twitter

Izvor: Prva Srpska elevizija

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!