Home Info Na Strelištu i Provaliji kritično zbog klizišta

Na Strelištu i Provaliji kritično zbog klizišta

by redakcija

Usled obilnih padavina u preteklim danima, ponovo je postalo kritično u Dunavskoj ulici. Odroni na Strelištu i Gornjoj Provaliji su se ponovo aktivirali, a rupe u kolovozu pretvorile u prave kratere. Rupe nisu označene i obeležene te predstavaljaju veliku opasnost za saobraćaj naročito u noćnim satima gde je ovaj deo puta i slabije osvetljen.

"Kliziste je pokrenuto pre dve godine, a ubrzo je pao ceo teren pa je naselje Gornja Provalija bilo odsečeno od Dunavske ulice, a meštani su išli Pohorskom pa Izletničkom do grada. Zatim je prokopan put, nasuta je rizla i to je trajalo do pre tri meseca kad je i taj put počeo da pada. Od tada stoji znak upozorenja i ništa se više nije preduzelo. Još uvek nekako možemo da se prođemo kolima ali to neće izdržati do zime. Tražili smo pomoć od Mesne zajednice i Opštine, ali još uvek ništa." – za SDCafe govore meštani ovog naselja. 

Stanovnici ovog naselja poslali su nam fotografije sa molbom da objavimo ovo, kako bi oni kojima je to posao uočili i preduzeli bezbednosne mere.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!