Home Zanimljivosti Na ovu plažu ne možete ući ukoliko NEMATE psa

Na ovu plažu ne možete ući ukoliko NEMATE psa

by redakcija

Koliko ste samo puta poželeli da sa svojim psom provedete vreme na nekoj plaži, ali vas je u tome zaustavio znak „zabranjeno uvođenje ljubimaca“? Ukoliko je pas uvođenje ljubimca na plaže dozvoljeno, postoji niz pravila koje morate ispoštovati. Na samo jednoj plaži na svetu psima je sve dozvoljeno! Štaviše, na tu plaži ni ne možete ući ukoliko sa sobom ne povedete psa!
 
Na jednoj plaži u Riminiju, u Italiji, ne postoji zabrana za uvođenje pasa na plažu, već zabrana ulaska za ljude koji pse nemaju! Ovo je samo njihovo parče zemlje i njima je sve podređeno!

Menadžeri plaže, braća Marko i Luka Agostini postarali su se da na plaži psi dobiju sve što požele. Braća kažu da su uvideli da sve veći broj ljudi ima ljubimca i tokom leta obilazi samo petfrendli mesta, ne želeći da se odvaja od svog ljubimca.


 
Oni napominju da je ovo mesto više od plaže na kojoj se toleriše prisustvo pasa – to je plaža potpuno adaptirana za što bolji i ugodniji provod za pse.

Psi mogu da borave u ograđenom prostoru za agiliti, dok se njihovi vlasnici kupaju. Zatim, obezbeđeno im je dosta loptica i drugih igračaka, a ako postane pretoplo, vlasnici i psi mogu se povući u hlad. Napravljeni su i posebni tuševi za pse.


 
Plaža ima svog veterinara, ali i profesionalne dresere kojima se vlasnici mogu obratiti za pomoć. Osoblje vodi računa da činije sa hranom i svežom vodom za pse uvek budu pune.
Ko od vas ima želju da već danas sa svojim psom ode na ovu plažu?

Izvor: zivotinje.rs

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!