Home Info Održana Međunarodna izložba pasa u Smederevu

Održana Međunarodna izložba pasa u Smederevu

by redakcija

U petak, 18. avgusta 2018. godine, u Smederevskoj tvrđavi održana je po 16. put do sada, Međunarodna izložba pasa “Night Show Smederevo”.  Sedam ringova ispunjavali su brojni psi svih rasa i iz različitih zemalja.

“Kinološko društvo Smederevo je oformljeno još davne 1971. godine i ima dugu tradiciju. Zalaganjem, trudom i ljubavlju prema psima, uspeli smo da ubedimo čelnike Srbije i Svetske kinološke organizacije da mi zaslužujemo da imamo jednu izuzetno značajnu manifestaciju međunarodnog karaktera, upisanu u svim svetskim kalendarima.” – rekao je za SDCafe Miloš Milosavljević, predsednik Kinološkog društva.

O uspešnosti ovogodišnje izložbe, govori i posećenost koja je bila na zavidnom nivou. Vi[e od 410 pasa je učestvovalo na takmičenju u dva dana.

“Kao čovek koji prvenstveno voli ovaj grad, smatram da smo ga turistički uzdigli i da je to upravo to što naš grad zaslužuje.„– dodaje Milosavljević i zahvaljuje se medijima na podršci i upoznavanjem ljudi sa ovom manifestacijom u pravom trenutku.

Prvo mesto zauzeo je američki staforski terijer, a odmah za njim, na drugom mestu, nalazi se srednjoazijski ovčar, dok je na trećem engleski koker španijel. 

Nađa Savić i Mina Paunović
www.sdcafe.rs 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!