Home InfoDruštvo Ljudima je lakše vladati nego ribama!

Ljudima je lakše vladati nego ribama!

redakcija

"Velika riba" je udruženje, grupa ljudi koji su jednoglasni i uz pomoć "Akcija svesti" pokušavaju da očuvaju život Života. To je pokret koji omogućava savesnim ljudskim bićima da se organizuju i da deluju na miran način, na inteligentan način, veoma mudro da donesu odluke, da se pozicioniraju i da deluju protiv ispraznih i nestabilnih ljudi, protiv birokratije, nastale zbog političkih ideologija, proračunatih ekonomista, ratova, diktature, dogme i manipulacije medija današnjeg sistema.

Oni veruju da rešenje nije samo u jednoj osobi, ili organizaciji, već u skupu intelekta i skupu znanja ljudi, u socijalnim grupama i u socijalnim, ambijentalnim, kulturnim i društvenim organizacijama, danas te pozivaju da kao mala riba koja jesi, da zajedno pozovemo i druge ribe i da zajedno sačinimo jednu veliku grupnu svest.

Pogledajte video koji je "posvećen svim živim bićima koja imaju oči, ali ne vide; koja imaju uši, ali ne čuju; kojima svakodnevna životna rutina nije dozvolila da razumeju kao odrasli ono što sada objašnjavamo deci." 

Kako da uključite prevod, možete pogledati na slici ispod.

Prevod: V.Vladušić

Izvor: elgranpez.org

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!