Home Info Konferencija za novinare povodom Tvrđava teatra

Konferencija za novinare povodom Tvrđava teatra

redakcija

U malom gradu Smederevske tvrđave juče u 14:30h održana je konferencija za novinare povodom održavanja drugog ambijentalnog pozorišnog festivala "Tvrđava teatar", koji se odvija pod slognom "Play It Again, Sam" od 11. do 20. avgusta u Smederevskoj tvrđavi.

Na konferenciji su govorili Slobodan Šuljagić, zamenik predsednika Saveta festivala; Dragoljub Martić, direktor Festivala; Branislava Liješević, umetnički direktor Festivala; Predrag Umičević Gradonačelnik Smedereva i član Saveta Festivala.

Festival će biti zvanično otvoren u sredu, 11. avgusta u 21h, a posle otvaranja biće odigrana, po rečima organizatora, najspektakularnija predstava ovogodišnjeg festivala "Zemlja Do Do".

Moto festivala "Sviraj to ponovo, Sem", predstavlja rečenicu iz filma "Kazablanka", kojom se izražava želja da se ponovi nešto što je bilo dobro i veoma značajno, misleći pritom na prethodni, prvi festival "Tvrđava teatar". Sem toga, u okviru glavnog programa biće održana i istoimena urbana komedija Vudija Alena.

Na festivalu će biti odigrano 12 predstava, cena ulaznice će biti 200 dinara, a deo prihoda biće namenjen u humanitarne svrhe, za vrtić "Sunce". Za goste iz Beograda će svakog dana biti organizovan prevoz u 18h, ispred crkve svetog Marka.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!