Home InfoServisne informacije Komunalna milicija: U toku pojačana kontrola nepropisnog parkiranja

Komunalna milicija: U toku pojačana kontrola nepropisnog parkiranja

by redakcija1

Saopštenje je objavljeno na sajtu lokalne samouprave, a najpre sadrži informaciju da od 30. januara Komunalna milicija radi u dve smene. Prva je od 7 i 30 do 15 i 30, a druga od 14 do 22 sata.

Kako na dalje podsećaju, rad Komunalne milicije pre svega je preventivan u smislu sprečavanja i suzbijanja kršenja komunalnog i drugog, propisima uređenog reda.

Obaveštavaju se građani da komunalna milicija u obavljanju komunalno milicijskih poslova, vrši kontrolu javnih površina sa posebnim naglaskom na nepropisno parkirana vozila.

Kako u prvoj, tako i u drugoj smeni, nepropisno parkirana vozila uklanjaće se u saradnji sa  JKP Parking servis i sankcionisati od strane Komunalne milicije izdavanjem prekršajnog naloga za učinjen prekršaj – navode u saopštenju.

Pored navedenog, a u cilju sprečavanja stvaranja smetlišta i nesavesnog postupanja građana, radiće i na kontroli iznošenja smeća na određnim lokacijama.

Slične vesti

3 comments

Stefan Petrović 07.03.2024 - 16:04

Koji je broj komunalne policije?

Reply
Ja 07.03.2024 - 19:10

Grad je prepun automobila tako da nije ni cudo.

Reply
Komšija Mare 07.03.2024 - 21:12

Neka svrnu malo do sportskog centra,prekoputa gde su bele zgrade,iskrivio sam ključ od rezanja auta jer parkiraju kao indijanci u kolorado springsu ,ne može da se prodje ni pešaka a kamoli sa kolicima sa bebom i dečicom.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!