Home InfoSport Jezavci vicešampioni Srbije treću godinu zaredom

Jezavci vicešampioni Srbije treću godinu zaredom

by Redakcija

Sportsko-ribolovni klub „Jezava“ iz Smedereva je i treći godinu zaredom vicešampion Srbije.

Poslednja dva kola ovog takmičenja održana su na jezeru Ćelije kod Kruševca. Za razliku od prva dva kola, Jezava je nastupila u najjačem sastavu. Posle povreda na početku sezone, priključila su se i dvojica reprezentativaca Nikola Marković i Goran Radović, prvaci sveta iz Hrvatske pre dve nedelje.

Uz njih su ekipu sačinjavali Branislav Nešić, Ivan Vince, Lazar Radanović i Dejan Arsić, uz trenere Nebojša Ilić, Aleksandar Beljić i Dejan Radanović.
Jezavci su i ovoga puta odlično otpecali sa po 15 sektorska plasmana u oba dana, ali je ekipa „Šumadije“ iz Kragujevca potvrdila svoju klasu i ponovo postala prvak Srbije. Treće mesto zauzela je ekipa „Čigre“ iz Kruševca.

Slične vesti

1 comment

NIKOLA TASIĆ CALE 27.09.2022 - 10:24

Sve čestitke Sportsko ribolovnom klubu „Jezava“ i bravo! Za sve sportske ribolovce i pecaroše Smedereva u prilog idu i čenjenice da je 12. 09. 2022. g. objavljena knjiga „Smederevski sportski ribollovci-Pecaroši“ i da je promocija ove lokalpatriotske knjige obavljena u Koncentnoj sali Centra za kulturu 22. 09. 2022.g.
Jedan deo knjige posvećen je i Sportsko ribolovnom klubu „Jezava“ i svim njegovim uspesima!
O značaju knjige za Smederevo i o doprinosu popularizaciji ribolova, na promociji su govorili: Slobodan Srdić, Dejan Dragović, Nebojša Vesić, Branislav Todorović i autor Nikola Tasić.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!