Home InfoServisne informacije Izveštaj zimske službe na teritoriji grada Smedereva za dan 10. januar 2022. godine

Izveštaj zimske službe na teritoriji grada Smedereva za dan 10. januar 2022. godine

Redakcija

Po uzveštaju odeljenja za zajedničke poslove i vanredne situacije Grada Smedereva u periodu od 08.01. do 10.01.2022. godine JKP Zelenilo i groblja je potrošilo 100 tona mešavine soli i kalcijuma za kolovoze i 1000 litara tečnog kalcijuma za trotoare.

Na državnim putevima  1. i 2. reda na svim putnim pravcima saobraćaj se obavlja otežano, za održavanje ovih deonica zadužen je PZP Požarevac na teritoriji grada Smedereva ali tvrde da se ekipe na terenu rade maksimalnim kapacitetom.

Po izveštaju Odeljenje za vanredne situacije u Smederevu, Vatrogasno-spasilačke jedinice su u protekla 24 časa, intervenisale na gašenju 2 požara, 1 na građevinskom objektu, bez materijalne štete, drugi na saobraćajnom sredstvu, sa manjom materijalnom štetom (goreo je auto, ugašen pre dolaska VSJ).

 

2 comments
0

Slične vesti

2 comments

Bojan 10.01.2022 - 23:57

Kao i do sada nisam zadovoljan radom zimskih sluzbi u gradu u kome zivim.Ovo je sramota za vlast,i za sluzbe koje naplacuju svoje usluge od naseg novca.gradjani sami ciste svoje ulice,cekajuci mehanizaciju ulice ce nam biti.neprohodne.

Reply
Žika 11.01.2022 - 00:01

Ako smederevci ponovo glasaju za Vučića i ove njegove krimose i teletabise, treba naziv grada da se promeni u Naprednjačka Palanka, da se zna gde živimo – mada je ovakva vlast sramota i za neko selo, a kamoli za grad koji je dva puta bio prestonica Srbije. Beč i Ćuvikara nisu dorasli ni za Vranovo i Lugavčinu a kamoli da vode grad. Mafija iz Pančeva upravlja ovim gradom na daljinski, ali im taster za čišćenje snega izgleda ne radi….ili je novac za 100 tona (?!) soli završio u nečijim džepovima, kao i za mnoge druge „poslove“ u ovom gradu sa najnesposobnijom i najkorumpiranijom – najnazadnijom upravom u istoriji? Ajmo botovi, gde ste, zatrpo vas sneg?

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!