Home InfoHronika Istražne radnje po hitnom postupku

Istražne radnje po hitnom postupku

by redakcija

 

Milena Đorđević, koja skoro dva meseca bezuspešno pokušava da pronađe trogodišnjeg sina Teodora Jankovića, koga je njen nevenčani suprug Vojkan Janković 22. novembra prošle godine uzeo na viđenje u okviru sudski regulisanog termina, a potom im se gubi svaki trag, kaže da još nema pomaka u njenom slučaju i da joj se u međuvremenu niko od nadležnih nije javio.
Odgovore na pitanja dokle se stiglo sa ovim predmetom i šta je sve urađeno ni mi juče nismo uspeli da dobijemo od nadležnih u MUP-u Srbije, Prvom osnovnom sudu u Beogradu i Centru za socijalni rad u opštini Stari grad. Slavica Ivanović, zamenik tužioca Osnovnog tužilaštva u Smederevu, gde je majka Milena živela sa sinom, izjavila je za „Alo!“ da su napisani zahtevi za preduzimanje određenih istražnih radnji po hitnom postupku.
 
 
– Kada budu utvrđene sve činjenice, tužilaštvo će u saradnji sa Centrom za socijalni rad doneti odluku koja, pre sve svega, mora biti u ineteresu deteta – rekla je Ivanovićeva. Ona je istakla i da je najpre otac malog Teodora podneo krivičnu prijavu protiv Milene zbog nepoštovanja sudske odluke o viđanju deteta, te da je kasnije stigla i prijava majke protiv njega. Kako nezvanično saznajemo, Prvi osnovni sud u Beogradu je zatražio od Centra za socijalni rad da prikupi podatke o činjenicama vezanim za ovaj slučaj i da o tome obavesti sud.
 
R.Ć.

Izvor: Alo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!