Home InfoZdravstvo Grad donirao sanitetsko vozilo Domu zdravlja

Grad donirao sanitetsko vozilo Domu zdravlja

redakcija1

Danas u 10 časova ispred zgrade Gradske uprave grada Smedereva uručena je donacija Domu zdravlja. U pitanju je donacija grada u vidu jednog sanitetskog vozila, čije je ključeve svečano predao gradonačelnik Jovan Beč.

 

2 comments
1

Slične vesti

2 comments

Smederevac 08.06.2021 - 14:56

Gradonacelnik izabran voljom koordinatora svoje stranke je mogao malo da proseta po Gradu i uveri se u haos na ulicama koje su prljave sa prepunim kontejnerima ,trotoari sa polomljenim plocama ,sa setalistem pored Dunava koje lici na ulice Cernobila ,sa neuredjenom obalom i djubretom koje je izbacio Dunav ,sa itd ..itd ..jednom recju Grad je postao ruglo .

Reply
Dosta vas bilo bre 08.06.2021 - 19:00

E moj zalutali Jovane znas li da u Smederevu nemamo dobru i funkcionalnu bolnicu , ova se raspada iskreno se nadam da ce da ti zavisi zdravlje kao svima nama od zlatnog sata do Beograda, zato sto ovaj grad nema angio salu ni novu veliku bolnicu za svoje gradjane. Ovaj grad je odavno preveliki za ovako malu i nefunkcionalnu bolnicu, ona radi zahvaljujuci entuzijazmu nekolicine odlicnih ljudi i lekara, naravno Smederevaca, ponosimo se njimai znamo ko su.Jesi li to donirao od kazni koje policajci napisu pa daju lokalnoj samoupravi, ili mora Markoni grupa da prodaje sanitete po prevelikim cenama.A vi bebi bumeri samop gledajte i cutite, taako je najbolje.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!