Home Info DS: SNS ucenjuje građane Smedereva

DS: SNS ucenjuje građane Smedereva

redakcija

SNS ucenjuje građane Smedereva i od njih traži da im obezbede sigurne glasove na izborima, kako bi zadržali ili dobili stalan posao, izjavio šef odborničke grupe DS u Smederevu Andreja Pavlović.

Šef odborničke grupe Demokratske stranke (DS) u Smederevu Andreja Pavlović optužio je Srpsku naprednu stranku (SNS) da ucenjuje građane i od njih traži da im obezbede sigurne glasove na izborima, kako bi zadržali ili dobili stalan posao.

"Građani su ucenjeni: oni koji imaju posao treba da obezbede 30 sigurnih glasova da ne izgube posao, oni koji rade na određeno vreme po javnim preduzećima da bi dobili rešenje na neodređeno treba da obezbede 50 sigurnih glasova", izjavio je za agenciju Beta Andreja Pavlović.

On je naveo i da je građanima obećan posao posle izbora, ako pre toga osiguraju 100 glasova.

Pavlović koji je prethodnoj lokalnoj vladi bio šef kabineta gradonačelnika Predraga Umičevića (DS) i kasnije njegov pomoćnik, precizirao je da su "svi ti ljudi koji moraju da obezbede 30, 50 ili 100 sigurnih glasova, prvo su pozivani da se oduže SNS-u", kojoj je u
junu 2013. prišla gradonačelnica Jasna Avramović.

On je naveo primer javnog preduzeća "Komunalac", koje je dolaskom Jasne Avramović na mesto gradonačelnika, podeljeno na četiri preduzeća i tako stvorena prilika, kako je istakao, da se zaposle oni koji obezbeđuju glasove.

"Ideja o razdvajanju Komunalca na četiri firme bila je odlična jer su plan razradili stručnjaci, ali je realizacija bila loša jer su podelu sproveli političari, koji su četiri preduzeća doživeli kao svoje feude koji služe da se oduže glasačima i partijskim radnicima", rekao je Pavlović.

Izvor: RTS

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!