Home Info Dr Nataša Marković prva na izbornoj listi Srpske narodne partije

Dr Nataša Marković prva na izbornoj listi Srpske narodne partije

by redakcija

Izborna lista "Srpska narodna partija – dr Nataša Marković", samostalno nastupa na predstojećim lokalnim izborima u Smederevu sa sloganom: "Za Smederevo pristojnih i stručnih ljudi!".

"Rukovodeći se opštim a ne uskostranačkim interesima, na izbornoj listi se osim članova Srpske narodne partije nalaze i mnogobrojni ugledni i stručni nestranački Smederevci. Time želimo da pokažemo građanima Smedereva da najzad imaju novu političku alternativu za izbor. Na izbornoj listi Srpske narodne partije nalaze se i pripadnici studentske organizacije Dijalog kao i predstavnici poljoprivrednih udruženja iz Smederevskog kraja kao i pripadnici malog i srednjeg preduzetnistva."- rekli su za SDCafe iz ove partije.

Fokus kampanje biće usmeren na sferu poljoprivrede, privrede i turizma. U tom smislu, uz pomoć Predsednika Srpske narodne partije Nenada Popovića i predstavnika ruskih ministarstava, planira se otvaranje Regionalne kancelarije za Podunavski, Braničevski i Južnobanatski okrug za ekonomsku saradnju sa Ruskom federacijom sa sedistem u Smederevu. Kancelarija bi radila po sličnom principu kao već postojeća na Zlatiboru, na čijem se čelu nalazi potpredsednik SNP i Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. "Na taj način bi se regularnim, institucionalnim putem povezali smederevski poljoprivrednici, mali i srednji privrednici i turizmolozi sa kolegama, ogromnog tržišta Ruskih regiona. Kancelarija za Smederevski region posebno bi dobila na značaju ako se ima u vidu da u budućoj projektovanoj Vladi Republike Srbije, g-din Nenad Popović na striktno insistiranje ruskih partnera, treba da preuzme tematsko vođenje ekonomske saradnje Srbije sa Rusijom i Kinom. Značaj unapredjenja ekonomske saradnje sa Kinom biće posebno osetljivo i zbog potencijalne privatizacije Železare Smederevo kineskim partnerima" – naglasili su iz ove stranke.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!