Home InfoDruštvo Dodela paketića Moto kluba Extrem najmlađim sugrađanima

Dodela paketića Moto kluba Extrem najmlađim sugrađanima

Redakcija

I ove godine, kao i prethodnih trinaest godina za redom, članovi moto kluba “Extrem” Smederevo, nastavljaju svoju tradiciju pokazujući humanost na delu. I ove godine u duhu Moto Deda Mrazeva posetili su ustanovu “Sunce” i obradovali naše najmlađe sugrađene.

Članovi  moto kluba su se ove nedelje odvezli na svojim motorima do Ustanove za dnevni boravak dece, mladih i odraslih osoba sa smetnjama u razvoju “Sunce” gde su podelili paketiće i zahvalnice svojim drugarima.

Nakon dodele paketića usledio je kratak defile ( vožnja motorima ) kroz naš grad, na šta nisu ostali ravnodušni sugrađani Smedereva, kao ni najmladji koji su mahanjem i aplauzima pozdravili članove ovog  Kluba Mk Extrem.

foto: Ivan Milutinović

2 comments
0

Slične vesti

2 comments

NIKOLA TASIĆ CALE 05.01.2022 - 11:20

Bravo za Moto Klub Ekstrem! Alal vera za iskazanu i pokazanu empatiju, humani gest i gest dobre volje. Bravo Smederevci i svi oni koji se Smederevcima osećaju, a dali su doprinos ovoj divnoj akciji! Ali, ovde ima i nečeg što veći broj Smederevaca ne zna !. Najviši čovek na fotografijama je jedan od vodećih članova Moto Klub Ekstrem- Igor Dojčinović -vredan mladi Smederevac, koji kao takav ima dubokre korene. Pošto je iskazao veliku humanost i sa svojim kolegama direktno pomogao svoj deci u Ustanovi „Sunce“, zaslužuje i narednu pažnju. On, Igora Dojčinović, je unuk čuvenog starog Smederevca i motoriste „Laleta Kasapina „ -Dragoljuba Milojkovića- po majci. Igor je takođe , kao i njegov deda Lale, veliki zaljubljenik motora , ali nije „motorista“ , već je „bajkerista“.

Reply
NIKOLA TASIĆ CALE 06.01.2022 - 07:58

Kao što svaki čovek u „dobrim godinama“ , ponešto zaboravi, ali nije kasno da se nečega bitnog – i seti. Ovde bih, kao stari Smederevac, dodao neke jako važne činjenice.
Na trećoj slici se vidi 4-to koleno Smederevaca motorista i bajkerista. To je sin Igora Dojčinovića -Mihailo- a, po ženskoj liniji praunuk „Laleta Kasapina“ , odn. Dragoljuba Milojkovića ! Jer, „Lale Kasapin“ ima ćerku (Igorova majka) i sina , koji je takođe motorista odn. bajkerista.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!