Home Info Bahato parkiranje

Bahato parkiranje

by redakcija

Na web portalu www.bahatoparkiranje.com koji postoji svega par meseci, i koji je posvećen borbi protiv bahatog parkiranja, možete naći veliki broj fotografija iz skoro svih gradova u Srbiji. 

Sajt funkcioniše po principu aktivnog učestvovanja svih korisnika, koji su radi da pomognu u rešavanju ovog važnog problema, koji je evidentno rasprostranjen širom Srbije. Naime, korisnici postavljaju fotografije bahato parkiranih vozila, mapirajući njihovu lokaciju i dajući jasan primer kako ne treba parkirati svoje vozilo. Fotografije možete komentarisati, oceniti, šerovati po društvenim mrežama i tako direktno uticati na povećanje svesti kod bahatih vozača. 
Možete primetiti da je Smederevo u samom vrhu po broju postvaljenih fotografija, što samo govori o činjenici da Smederevo očigledno ima veoma veliki problem sa bahatim parkiranjem, ali takodje, i dosta razvijenim osećajem lokalne zajednice i pojedinaca da taj problem detektuje.
Ovde možete videti postavljene fotografije za grad Smederevo i najčešće lokacije bahatog parkiranja. 

Priključite se akciji.

Nadamo se da će Parking servis i Saobraćajna policija da obrate malo više pažnje ovom problemu i da će početi revnosnije da rade svoj posao.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!