Home Info Aleksandar Cvetković izbačen iz reprezentacije zbog „svog ponašanja“

Aleksandar Cvetković izbačen iz reprezentacije zbog „svog ponašanja“

by redakcija

Padobranac iz Smedereva Aleksandar Cvetković otišao je pre nedelju dana u Rusiju da brani boje Srbije na 13. Evropskom prvenstvu, ali je doživeo neverovatne neprijatnosti i na kraju je izbačen iz reprezentacije.Cvetković je sa reprezentativnom delegacijom tri dana ranije stigao u Rusiju kako bi se što bolje adaptirao i pripremio za izazove, a onda je u hotelu doživeo pravi šok.
 
"Prešao sam 4.000 kilometara da predstavljam Srbiju na šampionatu Evrope, a na recepciji hotela saznajem da su nas čelnici našeg Vazduhoplovnog saveza poslali bez ikakvog dogovora sa oraganizatorima u vezi našeg dolaska i trenažnih skokova i naravno, nijedan jedini evro nije uplaćen za nas i naše učešće na ovom prvenstvu. Dobrom voljom domaćina smo primljeni u hotel da ne bismo spavali na ulici i hvala Bogu što su Rusi naša braća, a onda sledi poražavajuća činjenica da trenažne skokove moramo da plaćamo iz svog džepa. Dok su sve reprezentacije skakale, ja sam sedeo na zemlji  i sve to posmatrao. Najružniji poražavajući osećaj na svetu dok novca ima za skupa putovanja, hotele i poslovne ručkove pojedinih, mi sportisti smo osuđeni na ovakve situacije koje se dešavaju po ko zna koji put. To je lice Srbije", napisao je revoltirani Cvetković na svom Fejsbuk profilu iz Tatarstana.
 
I pored svega što mu se dogodilo, Cvetković je učestvovao na kontinentalnom šampionatu i osvojio 46. mesto od 65 takmičara, a kao "nagradu" za to dobio je izbacivanje iz reprezentacije.
 
"Uz sve muke koje sam doživeo, ovo je odlično. Uz svu bruku i sramotu ovde, obavešten sam od strane selektora da ću zbog svog ponašanja biti izbačen iz reprezentacije od strane čelnika Vazduhoplovnog saveza Srbije, tako da je ovo moje oproštajno takmičenje za Srbiju", poručio je Cvetković.

Izvor: Blic

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!