Home InfoDruštvo Više od 4.500 Smederevaca održalo spektakularan protest

Više od 4.500 Smederevaca održalo spektakularan protest

redakcija

Sinoć je od 20:30h na Gradskom trgu u Smederevu održan spektakularan protest kakav Smederevo i Srbija ne pamti! Po našim procenama više od 4.500 Smederevaca i prijatelja iz drugih gradova okupilo se da iskaže svoje nezaovoljstvo povodom otkazivanja koncerta Vlada Georgieva.

Oko facebook grupe “KONCERT VLADA GEORGIEVA U SMEDEREVU-IPAK ĆEMO ODRŽATI” okupilo se više od 20.000 građana. Grupa organizatora uspela je ono što odavno niko nije a to je da mobiliše ogroman broj ljudi da ustanu iz svojih fotelja i osim kuckanja po tastaturi uzmu pištaljke u ruke i izadju na ulicu!

Nakon obraćanja organizatora okupljeni su simbolično uključili svoje mobilne telefone i uperili svetlo u nebo, poslavši tako nedvosmislenu poruku da je svetlo došlo u prestoni grad!

Kao što je i obećao pojavio se i sam Vlado Georgiev koji je sa hiljadama građana otpevao nekoliko svojih pesam i ponovio da su ljubav i sloga najbitniji. Iza kulisa od poznatih ličnosti Georgievu su podršku pružili prijatelji Kristina Kovač i Igor Lazić- Nigor.

Smederevo je sinoć pokazalo da je jedinstveno, hrabro i odlučno, da neće dozvoljavati manipulacije i okupljeni su jasno poručili IMA NAS.

Skup je prošao bez incidenata u najboljem redu u veseloj i prijatnoj atmosferi.

 

foto: SDCafe.rs

 

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!