Home InfoHronika Uhapšeni osumnjičeni za organizovanu prodaju droge

Uhapšeni osumnjičeni za organizovanu prodaju droge

redakcija

Policija je uhapsila Snežanu Drobić (33) i njenog momka Svetislava Nikolića (31), i Tomislava Đekića (54) iz Smedereva, zbog osnovane sumnje da su udruženo počinili krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je saopštila da je Snežanu i Svetislava uhapsila u ponedeljak, a Tomislava u četvrtak i da ima saznanja da su uhapšeni u poslednja tri meseca preprodali oko 300 grama heroina.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je osumnjičeni Tomislav finansirao kupovinu heroina i organizovao Snežanu i Svetislava da drogu nabavljaju i preprodaju uživaocima na teritoriji Smedereva.

Prilikom hapšenja, Snežana je pocepala kesu sa izvesnom količinom heroina i pokušala da ga prospe po unutrašnjosti automobila.

Osumnjičena Snežana i Svetislav privedeni su istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, koji im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana, dok će organizator grupe Tomislav biti priveden u zakonskom roku od 48 sati, navedeno je u policijskom saopštenju.

M.S.P.

[galerija-naslovi]20[/galerija-naslovi]

Izvor: Beta

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!