Home InfoZdravstvo U Smederevu sve spremno za masovnu imunizaciju. Čekaju se vakcine.

U Smederevu sve spremno za masovnu imunizaciju. Čekaju se vakcine.

redakcija

Ove sedmice u Smederevu trebalo bi da počne masovna imunizacija protiv kovida-19.
Vakcinalni punkt biće u Centru za kulturu Smederevo, i tamo je sve spremno za vakcinaciju građana prijavljenih preko portala E-uprava. Građani će biti pozivani preko kol-centra po prioritetnim grupama.

Ovih dana očekuje se još samo da pristignu prve količine vakcina.

U Smederevu je do sada, protiv kovida-19, vakcinisano 240 osoba- 140 zdravstvenih radnika i 100 korisnika i zaposlenih Doma za smeštaj starih lica.

Svi su primili Fajzerovu vakcinu.

3 comments
0

Slične vesti

3 comments

Neriljano 19.01.2021 - 13:51

Jedva čekam svoju dozu.

Reply
Ana 19.01.2021 - 14:38

Šta je sa nama koji ne želimo da se vakcinišemo? Bićemo isključeni iz društva? Zar to nije jedna vrsta diskriminacije? Prihvatili smo, tačnije nametnuto nam je da prihvatimo gejeve, ateiste, prostitutke itd. A nećemo prihvatiti ljude koji žele da ostanu slobodne volje.

Reply
Ivana 22.01.2021 - 21:53

Pitanja za gradonačelnika Jovana Beča
1. Kada ce gradonačelnik da primi vakcinu?
2. Gradonačelniče da li je istina da ste bili prijavljeni sest meseci u Javnom preduzeću Zelenilo i groblja a da niste dolazili na posao? Da li znate da je to krivično delo?
3. Gradonačelniče da le istina da ste bez saglasnosti i veća potpisali nalog za prenos para u klubovima. Radi se o cifri preko trideset miliona. Da li je istina da ste sutradan zakazali vece i formirali komisiju za dodelu para,a pare ste po vašem izboru pustili klubovima. Da li znate da je to teško krivično delo i da ce te jednom odgovarati ?

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!