Home Info Tri nova trgovinska centra – „Mercator S“ 20. januara otvara objekte u Velikoj Plani i Smederevu

Tri nova trgovinska centra – „Mercator S“ 20. januara otvara objekte u Velikoj Plani i Smederevu

by redakcija

„Mercator S“ otvoriće u četvrtak (20. januar 2011. godine) „Roda supermarket“ i „Centar tehnike“ u Velikoj Plani kao i objekat „Centar tehnike u Smederevu“, navedeno je u saopštenju ove kompanije.

„Roda Supermarket“ u Velikoj Plani svojim potrošačima nudi širok asortiman od preko 7.000 artikala a na dan otvaranja pripremio je i iznenađenja za kupce.

„Centar tehnike“ u Smederevu u svojoj ponudi ima više od 2.500 proizvoda, dok u Velikoj Plani, ova prodavnica nudi veliki izbor proizvoda bele tehnike, audio-vizuelne opreme, IT aparata, foto tehnike, malih kućnih i kuhinjskih aparata, ali i posebnu ponudu alata i proizvoda vrtnog programa, auto opremu, kao i artikale za svaki dom.

Posebna pogodnost pri kupovini u svim „Roda“ i „Mercator“ maloprodajnim objektima, uključujući i „Centar tehnike“ je kartica „Mercator Pika“.

U ova 3 prodajna objekta u koje je uloženo više od 1 mil EUR biće zaposleno 32 radnika a njihovo otvaranje je rezultat potpisivanja Ugovora o strateškom povezivanju kompanije „Mercator S“ i poslovnog sistema „Coka“, navodi se u saopštenju.

Izvor: eKapija

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!