Home Info Tomislav Nikolić: Potreban nam je socijalni program

Tomislav Nikolić: Potreban nam je socijalni program

by redakcija

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je danas okupljenim građanima na Trgu Republike u Smederevu da je potreban socijalni program.

Nikolić je rekao da neće brinuti ko je iz koje partije i "da li su uopšte u partiji" već će zapošljavati "najbolje, najpametnije, najsposobnije, najstručnije" ljude koji "moraju da imaju dušu" i da znaju da je "gotovo svakom građaninu potreban socijalni program".

I kad smo pravili ekonomski program Srpske napredne stranke prvo smo mislili da treba napraviti socijalni program.

"Sramota je što država ne pomogne svom seljaku. Hoćemo u Evropsku uniju. Da, hoćemo, ali to je za osam, deset godina".

"Zrelo je za promene", rekao je Nikolić "vlast će biti promenjena 6. maja, hteli to oni ili ne".

Nikolić je obećao da će se ove godine slaviti "od Đurđevdana uveče, kada se prebroje glasovi, zato što je došlo vreme da se Srbija obraduje jer je predugo tužna, siromašna, bespomoćna i usamljena".

"Vlast je zakazala na svim poljima. Od deteta do starca, nema zadovoljnih u Srbiji. Prebrojaćemo se. Zadovoljni neka glasaju za njih. Svako kome je lepo, ko napreduje, kome kuća napreduje, ko vidi perspektivu u budućnosti, ko vidi da su mu deca sigurna – neka glasa za njih" rekao je Nikolić okupljenim građanima.

Nikolić je poručio da se građani ne ljute na komšije koji glasaju "za njih". I, dodao je Nikolić, "ne ljutite se na komšije, koje glasaju za njih, nemojte da im budete neprijatelji, samo ih podsetite da su i pre četiri godine svojim glasom odlučili su da se u Srbiji loše živi".

Nikolić je u poseti Podunavskom okrugu boravio u Smederevskoj Palanci, Pridvorici, Velikoj Plani, Lugavčini i Smederevu gde je govorio na Trgu Republike u kasnim popodnevnim satima pred oko 150 članova stranke i simpatizera.

 msp

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!