Home InfoSport Takmičari iz Smedereva osvojili dve medalje na Evropskom prvenstvu

Takmičari iz Smedereva osvojili dve medalje na Evropskom prvenstvu

by redakcija1

Na nedavno održanom Evropskom prvenstvu za mlade ispod 16, kadete mlađe od 18 i juniore ispod 21 godine u Piteštiju u Rumuniji, smederevski džiju – džicu klub postigao je dobre rezultate.

Kako je saopšteno iz kluba, na pomenutom takmičenju učestvovalo je 1480 predstavnika 31 države. Srbija je imala 13 učesnika i osvojene su tri medalje, od čega su dve izborili članovi smederevskog Kluba Naito.

Iz njihovih redova bilo je troje talentovanih mladih sportista – Mina Ivković, Miloš Matić i Aleksandar Milovanović. Mina je osvojila bronzanu medalju u kategoriji za mlade (+63 kg), a Miloš srebrnu medalju u kategoriji juniora (+94 kg), donoseći time drugo po redu odličje za Srbiju na ovom takmičenju.

Aleksandar je takođe pokazao izuzetan talenat, uprkos jakoj konkurenciji, zauzevši deveto mesto u svojoj kategoriji.Naito Smederevo se, radujući se budućim uspesima mladih talenata, zahvaljuje svim prijateljima i roditeljima takmičara čija je podrška pomogla da se ova dostignuća ostvare, poručeno je iz kluba ovim povodom.

Slične vesti

1 comment

Nebojsa 09.04.2024 - 11:02

Svaka cast klubu i takmicarima na ostvarenim rezultatima, odlican rezultat.
Kritika za redakciju.
Na tom takmicenju je ucestvovao jos jedan smederevac ali iz drugog kluba, medalja je izostala ali se sjajno borio u izuzetno jakoj kategoriji. Bilo je fer spomenuti mu bar ime. Ako vec izvestavate, uradite te profesionalno.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!