Home Info Tadić: Sve ima dva lica, od čoveka do skraćenja mandata

Tadić: Sve ima dva lica, od čoveka do skraćenja mandata

redakcija

Govoreći o povlačenju sa položaja  predsednik Republike Srbije Boris Tadić u Smederevu je rekao novinarima da "nema ničega na planeti Zemlji" što ima samo dobru stranu: "sve ima dva lica, od čoveka pa do skraćenja mandata".

Tadić je dodao da još "nekoliko sati" radi svoj posao kao predsednik Republike Srbije  i  da će svoj posao "odradiću do kraja".

"Na institucijama Vlade, Parlamenta, svim ostalim bezbednosnim institucijama koje već imaju uhodane linije komunikacije sa bezbednosnim međunarodnim institucijama sada da održe ovaj nivo bezbednosti. Ovo su incidenti. Bitno je da ne prerastu u sukobe."

Govoreći o provokacijama Tadić je pomenuo da je albanska strana na Kosovu i Metohiji iznova provocirala.

"Kada sam bio poslednjii put na Kosovu doživeo sam isti takav napad: kamenovan je automobil u kome sam bio. To nije ništa novo. I ne treba praviti dramu od toga, ali treba to uzeti u obzir i obavestiti svet i tražiti od tog istog sveta, od svih međunarodnih institucija na Kosovu da vrše svoju dužnosti i štite ljude koji završavaju pregovore i vrše implementaciju dogovorenog" zaključio je Boris Tadić.

msp

 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!