Home InfoSport Spust Velikom Moravom 2022.

Spust Velikom Moravom 2022.

Redakcija

Pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i turizma Republike Srbije i uz pomoć Grada Smedereva i JP Smederevska tvrđava, Jedriličarski klub Smederevo organizovaće ovog leta Spust Velikom Moravom za sve zainteresovane učesnike.

Projekat se realizuje u okviru promocije turističkih prostora i turističkih proizvoda Srbije i Grada Smedereva i podsticanja unapređenja receptivne turističko-ugostiteljske privrede, kao i projekata edukacije i treninga u turizmu.

Start će biti u Ćupriji, za Preobraženje u drugoj polovini avgusta 2022. godine, kraj regate sa ciljem u Smederevu 21. avgusta 2022. godine. Uručivanje priznanja učesnicima u Spustu (Smederevska tvrđava). Promocija Smedereva kao turističke destinacije (paviljon u Tvrđavi). Na završni događaj će biti pozvani predstavnici ostalih gradova učesnika i biće organizovano turističko vođenje kroz Smederevo za sve učesnike Spusta kao i za goste.

Tokom spusta, za sve učesnike biće organizovan jedan obrok dnevno tokom samog spusta, kao i svečani ručak/večera u Smederevskoj tvrđavi. Svi učesnici će dobiti promotivnu majicu spusta.

Spust će imati i ekološki karakter, predviđeno je da učesnici na kraju svake etape urede prostor koji će biti označen za prenoćište, kao i da očiste prostor nakon boravka, strogo će se voditi računa o zaštiti ovog biodiverziteta i, uglavnom, netaknute prirode.

Završni koncert u i doček učesnika biće organizovan u Tvrđavi.

Sve potrebne informacije potencijalni učesnici mogu da dobiju na email: [email protected]

Foto – JK Smederevo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!