Home InfoHronika Sestre se ubile da bi bile sa roditeljima

Sestre se ubile da bi bile sa roditeljima

by redakcija

Sestre Branislava P. (45) i Ljiljana P. (54), koje su u sredu uveče pronađene mrtve u porodičnom stanu u Patrisa Lumumbe 57 na Karaburmi, u oproštajnom pismu koje je policija pronašla, napisale su da su se na samoubistvo odlučile jer "više ne vide svrhu svog života" i zato što im "mnogo nedostaju roditelji, koji su preminuli".

U pismu sestre se obraćaju rođaki iz Smedereva koju mole da ih pristojno sahrane na Lešću, pored roditelja sa kojima će se "konačno naći na onom svetu".

Komšije sestara i dalje su u šoku zbog nezapamćene tragedije koja se zbila, a pre svega načinom na koji su se Branislava i Ljiljana odlučile na samoubistvo u stanu u kojem su živele tolike godine. Naime, one su najpre popile veću količinu sedativa, a potom zajedno, držeći se za ruke, ušle u gumeni bazen koji su naduvale i napunile vodom, pa zaronile…

Smrt je otkrivena – slučajno. U zgradi se danima osećao strašan smrad, pa su komšije pozvale policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Kada je provaljeno u stan, pronađena su tela već u fazi raspadanja, koja su posle uviđaja poslata na obdukciju.

OBE NEDAVNO OSTALE BEZ POSLA

Komšije kažu da su sestre bile prilično povučene i da su se slabo družile sa stanarima iz zgrade. Jedna od njih je radila u prodavnici, a druga kao medicinska sestra. Nedavno su, navodno, obe ostale bez posla. Jedna je bila u braku u kojem nije imala dece, dok se druga nije udavala.

DVA PUTA POKUŠALE SAMOUBISTVO

– Njih dve su bile upućene jedna na drugu – kaže komšinica V. P. – Svuda su zajedno išle i ni sa kim nisu drugovale. Delovale su nesrećno i tužno, a poznato mi je i da su ranije, dva puta, pokušavale da se ubiju tako što su popile veliku količinu sedativa.

J.D.Ljutić

Izvor: Večernje novosti

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!