Home Info „Provetravanje“ u Smederevu

„Provetravanje“ u Smederevu

redakcija

Agencija Odličan hrčak nastavlja koncertnu akciju 'Provetravanje' – Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Zemlja Gruva nastupaju na Smederevskoj tvrđavi 13. juna.
Nakon kraće pauze, izdavačka kuća Odličan hrčak nastavlja koncertnu akciju Provetravanje, koja će u duhu katastrofalnih zbivanja u našoj zemlji imati humanitarni karakter.
Rokeri su ponovo odlučili da uzmu stvar u svoje ruke, i ovoga puta sviraju za ugrožene od poplava širom zemlje.

"Provetravanje je turneja na kojoj će se predstaviti razni domaći izvođači i koja će tokom leta i jeseni obići više gradova u Srbiji. Pozivamo sve ljubitelje muzike i dobre zabave da nam se pridruže 13. juna u Smederevu, gde će pored nas nastupiti Obojeni Program, Kanda Kodža i Nebojša, Zemlja Gruva, MKDSL B2B DJ Flip. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć nastradalima u poplavama," kaže Vuča, frontmen grupe Darkwood Dub.

Prvi grad na putu je Smederevo, u kome će u petak, 13. juna svirati Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program, Zemlja Gruva i „Back to back“ nastup MKDSL i DJ Flip.

Cena ulaznice je 300 dinara, karte se mogu kupiti na ulazu, a početak koncerta je najavljen za 20:00.
Sav novac od prodatih ulaznica biće uplaćen kao pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

Kako se u saopštenju organizatora kaže, kampanja Provetravanje je otpočela 2013. godine koncertima u Nišu, Kragujevcu i Užicu. Originalno je zamišljena kao trajna akcija koncertne agencije Odličan hrčak, kojom se teži osvežavanju kulturnog prostora muzičkim i drugim umetničkim sadržajima i otklanjanju posledica nedostatka svežeg vazduha, kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.

Izvor: MTV

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!