Home InfoHronika Pronađena crna mačka bez glave zakopana na stadionu FK Smedereva

Pronađena crna mačka bez glave zakopana na stadionu FK Smedereva

Redakcija

Navijačka grupa „Ultra Semendria“  objavila je na svom Fejsbuk profilu da je na terenu Fudbalkog kluba Smederevo, na centru,  nađema  zakopana crna mačka bez glave.

Mrtva crna mačka, bez glave, zakopana na centru stadiona FK Smedereva! Šta su hteli da urade sa tim ne znamo!? Džabe vam vlaške magije, džabe crne magije itd… Ko god da je ovo uradio neka zna da ima Boga… Bog sve vidi, Bog neka mu sudi.  A nama ne može niko ništa jer smo jaki kao čelik. Samo napred Smederevo!– stoji u objavi.

Mačka je pronađena prilikom uređenju terena.

„Travu smo kosili i zalivali u sredu popodne po ustaljenom običaju. U četvrtak prilikom novog zalivanja jedan od naših ljudi pronašao je tragove kopanja. Kada smo malo otkopali imali smo šta da vidimo. Obezglavljena crna mačka bila je zakopana ne tako duboko a tragovi kopanja bili su sveži. Nema tragova krvi što ukazuje da je svirepo ubistvo učinjeno negde drugde a mačka donešana ovde. Nemamo nikakvo logično niti razumno objašnjenje!“ – rekao je za SDCafe.rs , jedan od momaka koji su bili prisutni.

Da je u pitanju neki magijski riutual, jer su narodna verovanja vezana za crnu mačku najrasprostranjenija?!

Prizor na fotografijama je uznemirujući, a ova bizarnost izazvala je negodovanje brojnih komentatora objave.

Ova uvrnuta situacija nema objašnjenje, za sada, barem ne logično i egzaktno.

Da li je neko želeo da “baci čini” na fudbalere tipa „crna mačka na putu“ ne znamo.

Znamo da je mačka životinja za koju se, takođe, veruje da čisti negativnu energiju. Tako, Rusi na primer, kada kupe novu kuću, najpre puste mačku da se po njoj prošeta, pa tek potom ulaze.

Verovali ili ne, mačka je nađena, obezglavljena- bolje reći žrtvovana za nečiju suludu šalu ili  praznoverje.

SDCafe.rs / foto: ultrasemendria

1 komentara
0

Slične vesti

1 komentara

Užas u FK Smedrevo: Pronađena zakopana mačka bez glave, navijači besni: “Džaba vam sve, sa nama je Bog” | Vojvodina uživo vesti 25.06.2022 - 01:35

[…] a mačka donesena ovde. Nemamo nikakvo logično niti razumno objašnjenje – izjavio je za SDCafe.rs jedan od momaka koji brinu o […]

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!