Home InfoHronika Polomili lobanju radniku obezbeđenja

Polomili lobanju radniku obezbeđenja

redakcija

 

Trojica muškaraca A. Đ. (21), S. P. (20) i V. L. (25)  uhapšena su zbog sumnje da su učestvovala u tuči i teško povredila radnika obezbeđenja restorana “Na raskršću”, na Kolarskom putu u Smederevu, saznaje Telegraf u Policijskoj upravi u ovom gradu.
 
– Do incidenta je došlo tokom dočeka pravoslavne Nove godine, oko dva sata iza ponoći. Tada je otpočela tuča između dvojice pripadnika obezbeđenja objekta i trojice gostiju restorana. Utvrđeno je da je sukob dve grupe mladića prerastao u tuču zbog ranije neraščišćenih međusobnih odnosa – kažu u Policijskoj upravi Smederevo.
 
Tokom ovog fizičkog obračuna, jedan radnik obezbeđenja zadobio je teške telesne povrede, u vidu preloma lobanje, zbog kojih je prevezen u Urgentni centar u Beogradu.
 
Trojici uhapšenih određeno je policijsko zadržavanje nakon koga će, uz krivičnu prijavu, biti predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu. Protiv preostale dvojice učesnika tuče, uključujući i povređenog radnika obezbeđenja, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.
 
(D. K.)

Izvor: Telegraf

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!