Home Info PATOS premijera

PATOS premijera

redakcija

Sinoć, 7. novembra, sa početkom u 20,00h, pred punim gledalištem je održana premijera predstave pozorišta PATOS, SEKS, LAŽI I DIVLJE GUSKE, po tekstu čuvenog filmskog reditelja i pisca Vudija Alena. Predstavu je režirala danska rediteljka Saša Olsberg, kojoj je ovo prva saradnja sa glumcima PATOS-a. Glavne uloge igraju: Ana Pašti, Anđelka Vulić, Ivana Stevpović, Nikola Jovanović, Miljan Guberinić, Dušan Vulić i Bojan Vasić.

Ova komedija govori o bračnim problemima tri para, i ispunjena je prepoznatljivim dijalozima Vudija Alena. Brak, prevara i ljubav su teme oko kojih se ova priča igra, ali pored toga ona je obavijena i velom misterije i pitanjem ko je tajanstveni gospodin Krolian, i koja je njegova uloga u svemu ovome?

Predstava je specifična po tome što se i publika nalazi na sceni. To je jedinstvena prilika da se na čuvenim „daskama“ nađete i Vi, i doživite pozorište na jedan sasvim drugačiji način. Mesta za sedenje ima 100 i ovu predstavu možete pogledati u Centru za kulturu Smederevo još 15,22 i 29. novembra. Karte su u prodaji. Požurite, rezervišite mesto i uživajte u ovoj intimnoj komediji Vudija Alena i PATOS-a.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!