Home Info Obnovljeno košarkaško igralište na veslačkom

Obnovljeno košarkaško igralište na veslačkom

by redakcija

Kompanija "Bambi-Banat" je u subotu, zahvaljujući građanima Smedereva, obnovila košarkaško igralište na Veslačkom klubu.

U okviru akcije "Juhu igrališta", odnosno akciji obnavljanja postojećih, ali zapuštenih igrališta, u Smederevu je u subotu obnovljeno košarkaško igralište na Veslačkom klubu.

Tom prilikom su obeležene linije na betonskom košarkaškom igralištu, urađene su konstrukcije koševa i ograda. Zamenjene su i košarkaške table.

Radovi su izvedeni pod nadzorom Direkcije za izgradnju, urbanizam i građevinsko zemljište.

Na konkursu kompanije "Bambi-Banat" bilo je izabrano pet dečjih igrališta koja se obnavljaju. Pored Smedereva, to su igrališta u Leskovcu, Bukulji, Vršcu i Goču.

Konkurs je pokrenut sa željom da se podrže "najverniji potrošači, deca, i da se ulepšaju njihova omiljena mesta za igru kako bi imali što bolje uslove za odrastanje i bavljenje sportom". Projekat "Juhu igrališta", koji je trajao dva meseca, završen je 20. maja.

Podsetimo, u tom periodu je kompanija "Bambi-Banat" izdvajala po jedan dinar od prodaje svog proizvoda čokoladice, Juhu plazma i ta sredstva su ulagana u sređivanje pet igrališta koja su direktnim glasanjem posetilaca na zvaničnoj Bambi juhu Fejsbuk stranici dobila najviše glasova.

Kompanija se zahvalila svim građanima koji su uzeli učešće u ovoj humanoj akciji i time dali doprinos u svojim lokalnim zajednicama.

Pored igrališta koja su glasovima posetilaca izabrana u ovom projektu učetvovali su još i Beograd, Niš, Požarevac, Kruševac, Vranje, Subotica, Rudnik i Kraljevo.

Izvor: Grad Smederevo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!