Home InfoHronika Obdukcija nije dala očekivane rezultate

Obdukcija nije dala očekivane rezultate

redakcija

Patolog Miomir Kražić obavio je obdukciju Milijana Bebića koji je stradao u noći 24. decembra, ali ona nije dala odgovor na pitanje da li je žrtva bila živa pre no što je pregažena.

Izvor blizak istrazi rekao je agenciji Beta da je vozač Igor M. (29)  koji je zgazio Bebića dok je ležao na beloj liniji prometnog puta u noći 24. decembra, za sobom dugo vukao nesrećnog čoveka.

Policija je utvrdila da je Bebiću u udesu razbijena lobanja, da se mozak prosuo na četiri mesta, tako da patolog nije mogao da utvrdi da li je bilo izliva krvi u mozak ili je imao srčani udar, odnosno da li je Bebić bio mrtav kada je zgažen.

Policija i istraga rešili su slučaj gaženja pešaka Milijana Bebića 24. decembra tokom  noći na prometnom putu Crvene armije na izlasku iz Smedereva ka autoputu.

Milijan Bebić (60)  je, neposredno pre udesa, u kafe–kladionici "Baron SD" konzumirao alkohol, i odbio ponudu vlasnika da ga odveze do kuće.

Policija veruje da je zbog velike količine alkohola (4,37 promila) Bebić  pao na sred ulice.

Policija je uhapsila dvojicu vozača i utvrdila da je Igor M. (29) iz Smedereva automobilom "folksvagen polo" zgazio Bebića, vukao ga stotinu metara i potom stao.

Policija je utvrdila da je Igor imao 0,7 promila alkohola u organizmu, a oštećenja na autu ukazuju da je njime usmrćen Bebić.

Policija je uhapsila i Milana S. (23) koji je bratovljevim automobilom "opel astra" prešao preko Bebića, vozio još stotinu metara, stao, video gužvu, uplašio se i pobegao.

Vozač koji je vozio suprotnom trakom je stao kada je primetio čoveka da leži na putu i trepćućim svetlima i sirenom upozoravao vozače iz  pravca Smedereva da na putu leži čovek.

Taj vozač je video kada je naišao Igor M. i zgazio Bebića  a minut ili dva potom i Milan S. prešao je preko leša.

Sudija Dragana Žižić rekla je agenciji Beta da je saslušala oba vozača, ali kako tužilac nije tražio da budu pritvoreni, to su osumnjičeni pušteni da se brane sa slobode.

msp

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!