Home InfoSport Nikola Stošić pred meč u Varni: „Očekujem pobedu“

Nikola Stošić pred meč u Varni: „Očekujem pobedu“

by redakcija1

Tri meseca nakon prošle internacionalne pobede, naš proslavljeni kik bokser, ovog vikenda pred sobom ima još jedan izazov.

Nastupiće u Bugarskoj, tačnije ponovo u Varni gde će, 24. februara biti održan 20. Senshi turnir. Ova organizacija se inače ubraja među tri najvažnije na svetskom nivou.

Ovoga puta, Stošić će, u kategoriji ful kontakt do 85 kilograma, spram sebe imati interkontinentalnog šampiona iz Kameruna, Luika Ndžeju. Obojica iza sebe imaju izuzetne rezultate, pa ljubitelji ovog sporta očekuju dinamičan i uzbudljiv meč. A Stošić očekuje pobedu:

On do sada ima profi mečeve, bio je uspešan, dobar je borac, dosta mlađi od mene, ali nisam se previše bavio analizama, iskreno. On je „kontraš“, to znam, i verujem da je dovoljno.

U sklopu turnira je kamp koji traje nekoliko dana, a drže ga stari borci te discipline, bivši šampioni, ujedno oni i sude.

Ja očekujem da pobedim. Nije možda ni presudno da pobediš koliko je važno da pružiš dobru partiju. Tako se stvara prilika da te opet pozovu, na ovako prestižan događaj. Od kad sam se, pre dve godine vratio boksu, nizao sam sve pobede, neka se tako nastavi – kaže Stošić uz osmeh za SDCafe.rs.

Svi koji žele da prate meč i bodre Nikolu, imaće prilike za to jer će kanal Arena fight prenositi ovo takmičenje koje počinje u subotu u 18 sati. U planu je 13 mečeva, a Stošić će nastupiti u osmom.

Kako dodaje, sve to je uvod i priprema za spektakl koji planira da nam priredi u Smederevu, za šta ovoga puta ima i jedan poseban razlog.

U drugoj polovini godine, ovde će se organizovati meč za titulu prvaka sveta i nadam se da će biti na svetskom nivou. Ideja je da dođu najbolji borci iz Srbije, da moj meč bude glavni i to je to što se dalje tiče mene i kik boksa.

Zbog toga sam se i vratio, da napunim halu još jednom. Ono ranije, od pre pet godina na tom mestu je stvarno bio doživljaj. Sada očekujem da ponovo bude tako, da se oprostim od publike na takav način, i da se mom Smederevu i svim prijateljima koji me podržavaju sve ove godine izrazim zahvalnost – poručuje Stošić.

Naravno, do oktobra će biti prilike da se mnogo više o svemu kaže i napiše, a do tada, gledajte Nikolu i navijajte 24. februara.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!