Home InfoSport Nikola Stošić pobedio u Mariboru Vita Košara iz Hrvatske

Nikola Stošić pobedio u Mariboru Vita Košara iz Hrvatske

by Redakcija

2. decembra u Mariboru u dobro poznatoj organizaciji ekipe ARENA Night Fights odigrao se spektakularan fight event u kome je učestvovao i Nikola Stošić iz Smedereva.
Te večeri u okviru glavne borbe za titulu borili su se Žiga Pečnik iz Slovenije i Alessio Zeloni iz Italije.

Naš Nikola Stošić borio se protiv mladog i veoma talentovanog borca iz Hrvatske. Vito Košar bivši juniorski prvak sveta i treći u Evropi u ringu sa Stošićem prikazao je spektakularan meč u kome je Stošić pobedio na poene.

Nikola se profesionalno u ring vratio nakon duže pauze od skoro 3 godine.

„Poslenji put sam profesionalno ušao u ring na meču u Nišu još 2019. godine u borbi za zlatnu statuu. Odlučio sam da se vratim i aktivno trenirao i pripremao se. Trebalo je ovaj meč da radim sa drugim borcem, koji je odbio izazov, pa je organizator našo drugog borca koji je takođe odustao i onda je Vito bio treća opcija“. – kaže ekskluzivno za SDCafe.rs Nikola Stošić.

U sve tri runde oba borca su pokazala sjajnu tehniku i odličnu fizičku spremu.

„Nedostajao mi je ring i taj osećaj uzbuđenosti i pomešanih osećanja kada se uđe među konopce. Zadovoljan sam borbom, i samom pobedom. Nisam pokazao baš sve čemu sam se nadao i aktivno spremao. Protivnik je sjajan borac i odličan sportista što je i pokazao. Taktiku u kojoj mi je pomogao i trener Dejan Pavić sproveli smo i pokazala se kao dobitna kombinacija. Zahvalio bi se svima na podršci i pomoći da realizujem ovaj put u Ljubljanu i odbranim boje Smedereva i Srbije“ – dodaje Nikola za SDCafe.rs

Nikola planira da nastavi aktivno sa treninzima i borbama, a kako ekskluzivno saznajemo u planu je da se sledeće godine u Smederevu organizuje jedan spektalularan događaj u okviru Arena Fight night-a gde bi se Stošić borio za neku od titula. U planu je da se velliki broj evropskih boraca nađe na tom događaju.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!