Home Info Mlada strelkinja Danica Denić na kampu u Karatašu

Mlada strelkinja Danica Denić na kampu u Karatašu

redakcija

Streljački savez Srbije je i ove godine uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije organizovao u Karatašu kamp za mlade srpske talente u streljaštvu, a ove godine iz Smedereva u kampu je prvi put bila mlađa juniorka Danica Denić, koja se takmiči puškom. Danica Denić je učešće u kampu zaslužila zahvaljujući dobrim rezultatima koje je imala tokom cele prethodne sezone vazdušnim oružjem, koje je krunisala plasmanom u finale Kupa Srbije.

 – Na kampu perspektivnih strelaca Serbije bila sam prvi put i za mene je to bilo sasvim novo iskustvo. Našla sam se među 40 najboljih strelaca iz cele države koji su takođe izborili učešće zahvaljujući postignutim rezultatima u protekloj sezoni. Činjenica da sam tamo bila jedina iz našeg grada nije mi predstavljala problem, jer sam u Karatašu upoznala mnoge strelce iz različitih gradova širom Srbije. Sa njima sam razmenjivala iskustva,  priče i zanimljivosti sa takmičenja i treninga. Osim toga, pričali smo i o taktici koju primenjujemo dok pucamo i načinu na koji se pripremamo pred neko takmičenje – kaže Danica i dodaje: Treninzi su bili ozbiljni i svaki dan smo imali različite zadatke. Sa nama su stalno bili treneri koji su nas posmatrali dok radimo i uvek su bili tu da nas posavetuju i isprave greške. Takođe su dobro došli i sastanci na kraju radnog dana, posle večere, na kojima smo slušali predavanja trenera, a teme su bile različite i u okviru streljaštva.

Ovaj kamp mi je dobro došao jer sam tako prikupila mnoge korisne informacije koje će mi mnogo značiti. Na meni je samo da ih primenim uz sve ono što sam već znala i da vredno treniram, jer to dovodi do rezultata – kaže naša perspektivna strelkinja Danica Denić.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!