Home InfoHronika Među uhapšenim dilerima i sin velemajstora

Među uhapšenim dilerima i sin velemajstora

redakcija

Smederevska policija uhapsila tročlanu grupu u kojoj je i sin šahovskog velemajstora Bore Ivkova. Petar Milenković uhapšen sa „narukvicom“ za praćenje jer je u martu ove godine na godinu dana kućnog zatvora

Zbog trgovine drogom uhapšeni su Igor Ivkov (29) iz Beograda i Miljan Pantelić (29) i Petar Milenkovića (23) iz Smedereva. Jedan od uhapšenih dilera trenutno izdržava jednogodišnju kaznu kućnog zatvora zbog droge.

U Novom Beogradu presečen je pokušaj Igora Ivkova da proda 10 grama „spida“.

– On je osumnjičen da je organizovao preprodaju, tako što je drogu prodavao Panteliću, koji je u Smederevu imao četvoricu stalnih kupaca, među kojima je i Milenković – saopštila je PU Smederevo.

ilenković je uhapšen sa „narukvicom“ za praćenje jer je u martu ove godine na godinu dana kućnog zatvora osuđen zbog trgovine drogom. Policija mora da otkrije da li je Milenković drogu prodavao i u vreme izdržavanja kazne.

Igor Ivkov, sin je poznatog šahovskog velemajstora Bore Ivkova. Do pre nekoliko meseci bio je zaposlen u kasarni Vojske Srbije u Pančevu. U pančevačkoj kasarni rade i Miljan Pantelić i Igor Boganović, protiv koga je podneta krivična prijava za pomaganje.

Zaplenjeno je 400 grama „spida“, veća količina tableta za miksovanje, 75 metaka, pištolj CZ 7,62 mm TT, novac i mobilni telefoni.

 

J.I.

Izvor: Večernje novosti

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!