Home InfoSport Medalje na Vojvodina Openu za veslače Smedereva

Medalje na Vojvodina Openu za veslače Smedereva

by Redakcija
Posle zlata i srebra osvojenog prvog dana, veslači Smedereva su drugog dana 59. Internacionalne regate Vojvodina Open, održane na Palićkom jezeru, osvojili još pet medalja. U konkurenciji kadetkinja u skifu osvojena su dva prva mesta.
Zlato je pripalo Milici Mladenović, a srebro Teodori Stevanovskoj. Do srebra su doveslali Vukašin Vujanović i Lazar Živanović u kadetskom dubl skulu.  U  pionirskoj konkurenciji Jovan Marinković je u skifu bio najbolji. Kombinovana posada dubl skula u konkurenciji kadetkinja Milica Mladenović i Svetlana Milošević iz Čuruga okitili su se srebrnom medaljom.

Osim sedam osvojenih medalja, najviše raduje činjenica da je Milka Zdjelar, koja je ove godine najbolja skifistkinja u juniorskoj konkurenciji u Srbiji, dobila poziv za nastup u reprezentaciji Srbije koju uskoro očekuje nastup na Svetskom prvenstvu u Plovdivu od 11. do 15. avgusta.

U međuvremenu, Marko Torbica u ponedeljak odlazi u Račice u Češkoj gde će nastupiti na Svetskom prvmestvu za seniore B do 23 godine.

foto: VKSmederevo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!