Home InfoDruštvo Prskanje protiv komaraca ovog i sledećeg vikenda

Prskanje protiv komaraca ovog i sledećeg vikenda

redakcija

Već nedeljama građani Smedereva i okolnih sela muku muče sa komarcima.
Komarci koji u večernjim časovima napadaju u rojevima onemogućavaju ljude da normalno funkcionišu i vreme provode napolju.

„Nemoguće je da sa decom provedemo veče napolju u parku. Komarci toliko napadaju da moramo odmah da bežimo u stan.“ -kaže sa SDCafe majka dva dečaka koje smo zatekli u parku.

Konačno će se obaviti prskanje i tretiranje komaraca na području našeg grada.

Dana 11.07. i 18.07.2020., izvršiće se tretman suzbijanja larvi komaraca sa zemlje. Tretman će se izvesti preparatom Larvastop ZG, koji nije otrovan za pčele i ostali živi svet. Tretman će se izvesti na sledećim lokalitetima: Ekonomska
škola, Petrijevski potok, Vučački potok, jezero na Kovačićevu, priobalje Dunava od Veslačkog kluba do Marine, Jezava (Marina), Tvrđava, deo Godominskog polja sa kanalima, Šalinačko i Radinačka jezera i druge zabarene površine na površini od 100 ha.

1 komentara
0

Slične vesti

1 komentara

SD 14.07.2020 - 14:12

Prskanje komaraca nije dalo željeni efekat. Ujedaju i dalje, jako svrbi posle njihovog ujeda, ostaju fleke na koži. Mnogo ih je, trebalo je mnogo ranije obaviti prskanje. Ne možete mirno da sedite u dvorištu, kada je vreme najlepše.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!