Home Info Ilić, Alentijev i Grgić na listi Streljačkog saveza Srbije

Ilić, Alentijev i Grgić na listi Streljačkog saveza Srbije

by redakcija

U tradicionalom izboru Streljačkog saveza Srbije uručena su priznanja za najbolje strelce, trenere i klubove u 2014. godini. Na visokim mestima rang liste Streljačkog saveza Srbije našlo se troje strelaca Streljačke družine „Smederevo“. 

Drugo mesto na listi kadeta zauzeo je Veljko Ilić, kadetski prvak Srbije vazdušom puškom i vicešampion malokalibarskom puškom u disciplini 30 metaka ležeći. Najbolja juniorka pištoljem iz 2013. godine, Ana Alentijev, ove godine je treća na rang listi. Alentijeva je juniorska vicešampionka države vazdušnim pištoljem, a peta u državi malokalibarskim pištoljem. Jasmina Grgić, seniorska vicešamionka države vazdušnim pištoljem, peta u državi malokalibarskim pištoljem i pobednica Kupa Srbije vazdušnim pištoljem je četvrta na rang listi seniorki pištoljem. 

SD „Smederevo“ je u gornjem delu tabele najuspešnijih klubova, na dvanaestom mestu. U prošloj godini ima dve ekipne vicešampionske titule,seniorsku i juniorsku, u međunarodnom A programu pištoljem i titulu sa Kupa Srbije, a u nacionalnom C programu ima titule sa Prvenstva Srbije vazdušnom puškom u kategoriji juniorki i vicešamionsku titulu u kategoriji seniorki, malokalibarskom puškom titule prvaka osvojili su seniori u disciplini 40 metaka ležeći i 3 puta 20 metaka, kadetkinje su bile najbolje u disciplini 30 metaka ležeći i bronzane u trostavu 3 puta 10 metaka, dok su kadeti u obe discipline vicešpamioni.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!