Home InfoSport FK Smederevo 1924 prvak jesenjeg dela sezone

FK Smederevo 1924 prvak jesenjeg dela sezone

by Redakcija

Fudbalski kulb Smederevo 1924 prvak je jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi grupe zapad.
Naš klub je na prvom mestu sa osvojenih 36 bodova, tačnije sa 11 pobeda i samo tri nerešena rezultata. Oklopnici nisu poraženi ni u jednoj utakmici u ovoj polusezoni.

Nadamo se da će FK Smederevo zadržati dominaciju i u drugom delu sezone.

 

 

Slične vesti

3 comments

Smederevac 15.11.2022 - 18:27

A jos koliko ..onomad ..smo imali superligase u fudbalu ,odbojci ,rukometu ,futsalu i odlicne veslace uz solidne kosarkese ! A sada se odusevljavamo prvim mestom u 3 ligi ????????

Reply
NIKOLA TASIĆ CALE 16.11.2022 - 11:29

Bravo Smederevac. Slažem se sa vama; radujemo se malim dostignućima. Ali nije bilo tako. Svi znamo da smo taletnovan narod, gotovo za sve sportove. Bilo nas i je ima nas, i u individualnim i u timskim sportovima. Naši Smederevci bili su učesnici Svetskih takmičenja i Olimpijada, pa i osvajači medalja! Ja sam o tome pisao na ovom Portalu! Ali, ranije smo imali bazu; osnovne i srednje škole i sve je bilo – besplatno. Danas – da bi se deca (i talentovana) bavila sportom, roditelji moraju da plaćaju treniranje.

Reply
Sladjan 21.11.2022 - 10:57

euforija i kao neko radovanje….borac sigurno sve pobeđuje do kraja jer će protivnici pustiti taj klub!!!!Ljubić selo od 100 stanovnika,drugi tim borca kojeg će pustiti sigurno,uzeli bod Smederevu gradu od70000 ljudi!!!!znači katastrofa i bruka

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!