Home InfoKultura Drugi dan „Smederevske jeseni“ – brojni i raznovrsni programi

Drugi dan „Smederevske jeseni“ – brojni i raznovrsni programi

by redakcija1

Drugog dana manifestacije na glavnom gradskom trgu je najpre program za najmlađe koji će trajati od 12 do 14 sati, a priređivač je PU „Naša radost“.

Nakon toga, pa sve do 18 i 30 su nastupi folklornih ansambala. Od 20 i 30 do 22 koncert će održati Princ od Vranje, a od 22 sata sledi pop i rok muzika u izvođenju Đorđa Davida, Ivane Peters, Aleksandra Josifovskog, Slavice Angelovske i orkestra Death Saw.

Ono što zaslužuje posebnu pažnu je program u Malom gradu tvrđave koji pripređuju pozorište PATOS, udruženje UL – AZ, Orkestar Svetlost i viteško udruženje Beli orlovi.

Pijaca umetnosti i zanata kao i prezentacija dvorskog crteža i slikarstva je od 13 do 18 sati.

Dečije likovne radionice Creative Mind-a su od 12 i 30 do 13 i 30, nakon čega kreće “Igra mača i štita” –  demonstracija viteških borbi Belih orlova, koja će trajati do 16 i 30.

Orkestar Svetlost izvodi program Saltarelo, karola i druge igre od 14 do 15, PATOS će održati radionicu ambijentalne art terapije “Buđenje” sa Lidijom Petrović Janković, a od 15 i 30 je poetsko – muzički nastup Milana Todorovića i Željka Balaza “Ad libitum”.

Od 17 sati je predstava “Poslednji dani despotovine”.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!