Home ZanimljivostiPutovanja Dongguan u Kini, „grad seksa“

Dongguan u Kini, „grad seksa“

redakcija

Lokalne fabrike u kineskom gradu Dongguanu preferiraju žensku radnu snagu, jer muškarce smatraju nepouzdanima. Upravo zbog toga oni su gotovo "izumrla vrsta".

Iako je Kina još uvek konzervativna sredina u kojoj je monogamija, kao i na Zapadu, jedan od stubova društva, situacija u gradu Dongguanu u provinciji Guandong nešto je drugačija. Naime, tamošnji poslodavci u svojim pogonima zapošljavaju gotovo isključivo žene zbog čega je muškaraca u gradu sve manje. 

Prema osnovnim zakonima ekonomije, usred svega toga dogodila se jedina logična stvar – potražnja za muškarcima suludo je visoka i to ne u fabričkim pogonima, već u – krevetima. 

Mnogi od njih tako priznaju da imaju dve ili čak tri stalne devojke. Ali, one na to i te kako svesno pristaju. Retki muškarci koji rade u fabrikama u prednosti su, jer su uvek okruženi ženama, a oni koji rade izvan njih u prednosti su jer imaju više – vremena. 

Upravo zbog toga Dongguan je nedavno dobio titulu "grada seksa" jer su žene i više nego spremne da stupaju u odnose sa muškarcima koji već imaju devojku ili više njih. 

"Imam tri devojke i sve znaju jedna za drugu. Nekoliko mojih prijatelja takođe ima po nekoliko devojaka", – rekao je Li Bin, jedan od stanovnika neobičnog grada. 

"U gradu je mnogo mladih i naivnih devojaka. Zašto da nemaš više od jedne? Gledajte, u ovom se gradu svi zabavljaju. Ako nećete vi, neko drugi hoće", zaključio je Bin. 

Međutim, većina tih žena tu je tek privremeno. Mnoge se nakon nekoliko godina rada vrate svojim kućama i osnivaju porodice, ali dok su u Dongguanu, onda se ne štedi na zabavi zbog čega, nažalost, buja i prostitucija.

 

Izvor: 24.hr

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!