Home Info Deset godina SDCafe-a!

Deset godina SDCafe-a!

by redakcija

Na današnji dan, pre tačno jednu deceniju počeo je da živi SDCafe, tada jedini sajt portalskog tipa u regionu.

SDCafe.rs je za 10 godina prošao kroz razne faze i procese. Od foruma do najuticajnijeg medija u gradu trnovit je put. Na razvojni put SDCafe-a uticalo je mnogo ljudi, koji su na ovaj ili onaj način pomogli da SDCafe.rs danas bude to što jeste!

SDCafe tim je neizmerno zahvalan svima koji su svojim idejama, trudom, znanjem, dobrom voljom, i ljubavlju prema Smederevu pomogli u bilo kom obliku u deceniji koja je za nama. Neizmerno smo zahvalni svima koji su bili deo tima, oni koji sada jesu i onima koji će tek biti, svima koji su fotkali ili fotkaju za SDCafe, koji su pisali ili pišu, koji se trude i objavljuju informacije, jer SDCafe nije jedan čovek, SDCafe je vizija, želja, težnja i bezuslovna volja da naše Smederevo bude bolje, koliko god možemo tome da doprinesemo!

Specijalno hvala svima vama koji nas redovno čitate, komentarišete, dajete ideje i informacije, i kojih je iz dana u dan sve više i više. SDCafe je odavno postao mesto okupljanja, smederevaca i smederevki sa svih kontinenata.

SDCafe je postao sinonim za Smederevo, pravi i istinski Smederevski brend koji ne može da pokvari niko, pa ni politika.

U narednom periodu, spremamo vam nekoliko iznenađenja. „Presvlačimo“ SDCafe, uskoro novi redizajn sa mnogo novih funkcionalnosti, servisa i aplikacija. Radimo na novom promo spotu, u nastavku serijala Volim Smederevo-Ja sam SDCafe, a do kraja godine je u planu i dokumentarni film o Smederevu i SDCafe-u.

Nastavićemo da budemo, drugačiji i originalni. Ostaćemo crne ovce i bele vrane, i dalje ćemo pišati uz vetar i biti svima trn u oku. Uvek će svako moći da objavi i kaže šta ima i misli. Uvek ćemo ostati slobodni!

Još jednom hvala vam što nas podržavate jer VI STE SDCAFE!

Živeli!
SDCafe Tim

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!