Home ZanimljivostiModa CANALI – Unikatno odelo po meri

CANALI – Unikatno odelo po meri

by redakcija

Italijanski dizajn i stil, ukombinovani sa sofisticiranom ručnom izradom, garantuju kvalitet…

Od 1934. godine, kada je osnovana, do danas, sa svojom trećom generacijom naslednika, modna kuća CANALI, zauzima slavno mesto renomiranog brenda, poznatog širom sveta po svojoj prefinjenosti i rafinmanu.

Od proleća 2009. godine, CANALI je prisutan i na domaćem tržištu, u okviru multibrand prodavnice, firme MOVEM Fashion, koja je oficijelni predstavnik i drugih svetskih brendova poput BOSS Hugo Boss, Tru Trussardi i Trussardi Jeans.

Svim klijentima zainteresovanim za premium kvalitet, renomirani status i italijansku tradiciju čuvenu širom sveta, dostupan je i servis „Made to Measure“, a to znači da kupci mogu naručiti specijalno krojeno i šiveno odelo po meri uz bogat izbor najkvalitetnijih materijala, poput kašmira i sofisticirane super 200 vune.

Ukoliko preferirate eleganciju, strastveni ste pristalica luksuznih tkanina i želite da vaša odeća prijanja poput druge kože, ovaj servis vam je na raspolaganju dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

Sledeći MTM servis održaće se 12. i 13. marta u MOVEM Fashion Store u SAVA CENTRU. Sve raspoložive informacije o CANALI „Made to Measure“ servisu i mogućnosti zakazivanja ličnog termina, možete obaviti na licu mesta.

Izvor: LuxLife

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!