Home Info 10. Memorijalni turnir „Želibor Mladenović Žele“

10. Memorijalni turnir „Želibor Mladenović Žele“

redakcija

 

U nedelju 18. novembra 2012. godine sa početkom u 10 časova na gradskom strelištu, biće održan tradicionalni i ove godine jubilarni deseti Memorijalni turnir „Želibor Mladenović Žele“ u gađanju serijskom vazdušnom puškom.
Turnir se održava“ u čast Želibora Mladenovića Želeta, istaknutog i trofejnog smederevskog strelca i gimnastičara, a organizuju ga Streljački klub „Heroj Srba – Bezbednost“ i Streljačka družina Smederevo. Puca se 40 dijabola po Pravilniku Streljačkog saveza Srbije. Ekipu sačinjavaju 3 člana po slobodnom izboru. Najbolji u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji biće nagrađeni.
 
Na Turnir se do sada prijavilo više od 25 ekipa iz desetak gradova, oko 80 učesnika, što ga već sada čini najjačim turnirom serijskom puškom ove godine u našoj zemlji, a ekipe i pojedinci se još uvek mogu prijaviti lično na strelištu, mejlom na adresu [email protected] ili na telefone 026/4621-956 064/380-12-23.
 
Po završetku turnira biće održana i završna svečanost povodom 125 godina Streljačkog sporta u Smederevu, na kojoj će se najzaslužnijim pojedincima i kolektivima dodeliti plakete i zahvalnice Streljačkog saveza Smedereva.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!