Home ZanimljivostiAutomoto PAVILJON NOVE A-KLASE U SRBIJI

PAVILJON NOVE A-KLASE U SRBIJI

by redakcija

Mercedes-Benz predstavlja potpuno novu A-Klasu pod sloganom “Puls nove generacije”.

Od početka juna paviljon krstari Evropom gostovanjima na mnogobrojim modnim događajima i trovima glavnih gradova. Prvi put u ovom delu Evrope, od 04-11. septembra biće postavljen u Beogradu, na platou ispred Tržnog centra Delta City. Klijenti i ljubitelji Mercedes-Benz brenda će imati ekskluzivnu priliku da testiraju novi model. Registracija za test vožnje je dostupna na Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora internet stranici i putem call centra. Novi model predstavlja značajnu prekretnicu. Potpuno je redizajniran, do najsitnijih detalja.

Novom A-Klasom Mercedes-Benz započinje novo poglavlje u segmentu kompaktnih vozila: izrazito dinamičan dizajn modela, moćni motori u rasponu od 80 kW (109 KS) do 155 kW (211 KS) koji su uz to i izuzetno efikasani. Već na prvi pogled dizajn i dinamičnost su očigledne odlike nove A-Klase. Radikalan koncept A-Klase je studiozno primenjen na serijsku proizvodnju novog modela.

Pojava A-Klase je odraz nove Mercedes-Benz strategije u dizajnu čiji je rezultat klasičan dvovolumenski dizajn posebnog izraza, emotivna spoljašnjost sportskog izgleda i izuzetan osećaj vrhunskog kvaliteta u unutrašnjosti.

Izvor: LuxLife

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!