Info Politika
23.06.2015.

Oslobađajuća presuda Jasni Avramović

9f7b95e67871ce86f66f4041154979ca

Presudu Apelacionog suda prenosimo u potpunosti.

"Apelacioni sud u Beogradu, nakon održanog pretresa, doneo je 16. juna 2015. godine presudu Kž1 210/15 kojom je preinačio prvostepenu presudu i okr. Jasnu Avramović oslobodio od optužbe da je izvršila produženo krivično delo primanje mita iz člana 254, stav 1. KZ RS.

Optužnicom Višeg javnog tužioca u Smederevu okr. Jasni Avramović je stavljeno na teret da je u vremenskom periodu od 1998. do 2001. godine, u Smederevu, kao službeno lice, lekar infektolog, načelnik Infektivnog odeljenja ZC „Sveti Luka“ u Smederevu, zahtevala i dobila novac da u okviru svog službenog izvršenja izvrši službene radnje koje ne bi smela da izvrši, i to tako što je predložila svojim dugogodišnjim kućnim prijateljima da pronađu osobe koje bi bile zainteresovane da za 3.000,oo DM ostvare pravo na invalidsku penziju, što su oni i prihvatili i sukcesivno joj doveli četiri osobe.

Po nalaženju Apelacionog suda ne može se prihvatiti zaključak prvostepenog suda da je okrivljena imala svojstvo službenog lica u smislu Krivičnog zakonika koji je bio na snazi i važio u vreme koje se optužnicom označava kao vreme izvršenja krivičnog dela. U konkretnom slučaju, okr. Jasna Avramović je postupala kao lekar infektolog, a ne kao načelnik infektivnog odeljenja, a zdravstvenim radnicima, kao što je u konkretnom slučaju ovde okrivljena, nije dat status službenih lica.

Takođe, prema oceni Apelacionog suda, tokom ovog krivičnog postupka nisu mogle biti na nesumnjiv način utvrđene tvrdnje iz optužnice da je okrivljena zahtevala i dobila novac, te da je predložila svojim dugogodišnjim kućnim prijateljima da pronađu osobe koje bi bile zainteresovane da za 3.000,oo DM ostvare pravo na invalidsku penziju. Ovo stoga što ni nijedan od saslušanih svedoka nije posvedočio da mu je bilo kada, u bilo kom iznosu, okrivljena tražila novac, niti je bilo kod od njih posvedočio da je video da okrivljena uzima novac.

U toku ovog krivičnog postupka, po nalaženju Apelacionog suda, nije dokazano ni da je okrivljena, bez lekarskih pregleda, napisala lekarske izveštaje predloživši za četiri osobe prvu kategoriju invalidnosti, te da su oni zatim ostvarili invalidsku penziju. Naime, tokom postupka je, između ostalog, utvrđeno da u dijagnozama ne postoji nalaz infektologa koji bi bio relevantnan za procenu gibitka radne sposobnosti kod te četiri osobe, odnosno da u tom pogledu ni od kakvog uticala nije bio nalaz infektologa dr Jasne Avramović, te da ispitani svedoci nisu poznavali, niti sa njom imali bilo kakav kontakt. Čak je u jednom slučaju utvrđeno da je u vreme sačinjavanja izveštaja lekara specijaliste, na koji je stavljen njen faksimil, okrivljena bila na godišnjem odmoru, te da sam svedok potvrđuje da je neka druga doktorka, a ne okrivljena sačinila lekarski izveštaj."

Izvor: SDCafe

Komentari

Missing
666
03.10.2015.
Кад прочитам овако нешто,не знам дал сам пошо ил сам дошо. Купи ми мајко топ!
Plusic 0 Minusic 0
Missing
diploma
02.07.2015.
ziveo Petar Disic novi predsednik gradskog odbora SNS.
Plusic 12 Minusic 25
Missing
diploma
01.07.2015.
da li je Milos Djordjevic sada i dalje kandidat za gradonacelnika.A Petar Disic za predsednika SNS?
Plusic 11 Minusic 17
Missing
velika nada
01.07.2015.
Poruka svim ugnjetenim masama: "Posto ova zena ne moze da vam pomogne, vraticu se ja, da vam obezbedim bolje sutra." U potpisu Umicevic.
Plusic 10 Minusic 0
Missing
ex sns
30.06.2015.
Hakeri oborili web site zajecar online gde je postavljen snimak doceka od strane gradjana ministarke Zorane i Sase gradonacelnika na "otvaranju" mosta u Zajecaru.Nas sd cafe je jos jedino svetlo koje se vidi u ovom nasem gradskom mraku.
Plusic 20 Minusic 2
Missing
korumpirani sudija D.M.
30.06.2015.
OVDE JE SVE JASNO DA SE SMENI MILANOVIĆ DRAGOSLAV SUDIJA KOJI JE VODIO PREDUGO PROCES JER NE POZNAJE PRAVNU NAUKU DOVOLJNO NE SLUŠA VIŠE INSTANCE TE SADA SVI MI DA PLAĆAMO NJEGOVO NEZNANJE I MRŽNJU PREMA JASNI. NAS TO NE INTERESUJE NEĆEMO DA PLAĆAMO NEZNALICE I KORUMPIRANE
Plusic 8 Minusic 26
Missing
nebuloze
29.06.2015.
Sta naprica ova(j) Sara Jo? Valjda ni samu sebe ne razume. Trava je uradila svoje. I kroz ovakve komentare vidi se ko je protiv Jasne. Sirota Saro.
Plusic 9 Minusic 21
Missing
SALE II LIPSKA RAMPA
29.06.2015.
ZBOGOM SRBIJO ! ZBOGOM...
Plusic 25 Minusic 3
Missing
pufta
28.06.2015.
Za otvorite oci zna se ko donosi odluke i ko se pita u gradu.Saro jo u pravu si ona ne sme ni u narod pljunuce je neko.
Plusic 29 Minusic 3
Missing
otvorite oci
28.06.2015.
Do ovakve situacije u zemlji nisu nas doveli takvi, o kojima vi pricate "gospodjice zvonce", vec oni uceni, inteligentni i perfidni lopovi. Takav soj je najmanje zeleo dobro ovom narodu, pa ga je dobro pokrao a zemlju doveo do dna. Sada bi neki njihovi izdanci ponovo da dodju do vlasti. Ali iskoristili su svoju priliku i sada su dosli novi, pa neka se oni pokazu. Jedan covek nikada ne moze biti kriv za sudbinu naroda ako je narod pametan. A koliko smo mi pametni, pokazalaje nasa istorija.
Plusic 11 Minusic 18
Missing
BoT
28.06.2015.
Samo se nadajte. Bas ste nas uplasili.
Plusic 11 Minusic 20
Missing
за ботове
28.06.2015.
који здушно у глас понављају, као мантру, НИЈЕ КРИВА!!!! Први пут је Апелациони суд био у недоумици да ли је службено или овлашћено лице. Други пут је ослобађајућа одлука, тужилаштво није доказало кривицу у поступку НЕПОБИТНО, али оно најважније нико више нема право ЖАЛБЕ. Остаје недоумица да ли су тужилац и судија неписмени за посао који раде, или је Апелациони суд донео одлуку ПОЛИТИЧКУ???????? Зашто не тражите истину, не само "ПРАВДУ" за оптужену упс хтедох написати ОСЛОБОЂЕНУ?????
Plusic 21 Minusic 0
Missing
Sara Jo
27.06.2015.
Jel može da sedi u kafiću a da se ne osvrće ko je gleda i ostalo!!!! Ne može sve to na žalost,. već svo svoje vreme mora da troši na opstanku sebe u fotelji, da se ulizuje raznoraznim budalama, funkcionerima, da troši silnu gradsku lovu na dodvoravanje raznoraznima, nebili sačuvala svoju vlast, mora da sedi u kabinetu i sluša drukare kako joj lupaju svašta na uvo, mora da poseduje mrežu raznih glupana koji će za nju cinkariti i o tome da vodi računa ko je laže ile ne.
Plusic 27 Minusic 10
Missing
Sara Jo
27.06.2015.
Da se ne patite više sa glupim komentarima i smarate sa nebitnom Jasnom! Jel Jasna utiče na Vaš Seksualni život, teško, jel ona može isto što i vi, mislim na seks i perverzije mladosti.. TEŠKO!! Jel može sada da izlazi i juri frajere i ribe.... TEŠKO, jel može da se alkoholiše gde god poželi, duva travu, pravi pijanke o istale gluposti slobodno, da sedi po kafićima, da ide na žurke, da šeta decu, da putuje, da uživa u životnim radostima i pravi bahanalije koje znače ŽIVOT.... NE MOŽE!!! .
Plusic 5 Minusic 23
Missing
babe opet kukaju
27.06.2015.
I ko je sad ovde u pravu:sudija Dragoslav Milanovic ili apelacioni sud? Da li ce i njegove greske da plati drzava kao Vuckove izgubljene sporove?
Plusic 12 Minusic 24
Missing
ex sns
27.06.2015.
Kako su u Zaječaru dočekali vlast http://zajecaronline.com/kako-su-gradani-zajecara-docekali-zoranu-mihajlovic-sasu-mirkovica-video/
Plusic 21 Minusic 0
Missing
antibot
27.06.2015.
Botovi napravite anketu da vidite kako stojite u gradu-pukli ste ko zmajciki.Za doticnu me bas zab.. blize se izbori promenice se stvari i leci ce sve na svoje mesto.
Plusic 41 Minusic 8
Missing
zvončica
27.06.2015.
Gospodin,ako je to uopšte, koji se potpisao kao "vaša velika muka" nije ni svestan koliko je u pravu.Jasna će ući u anale grada Smedereva jer je na vlast dovela dojučerašnje uličare, prevarante, agresivne, poluinteligente sa kupljenim diplomama, i kriminalce. Sličan se sličnom raduje - pa tako i ona sa svojim saradnicima.Sve stručnjak do stručnjaka koji će ući u anale ovog grada po nemerljivom primitivizmu, neradu i neznanju.
Plusic 67 Minusic 3
Missing
smederevljanin
27.06.2015.
idite,i Miseljica vodite on je pismen od Karica bana,ograda samo sto nije,srecno i ne vracajte se vi ste unistili opoziciju u gradu,ne mogu je propali novinari voditi
Plusic 21 Minusic 0
Missing
vasa velika muka
26.06.2015.
Posto vas to najvise iritira, da ponovim jos jednom: Jasana je usla u anale grada Smedereva, a vi kukajte
Plusic 10 Minusic 37
Missing
Muka mi je
26.06.2015.
Da odgovorim PROSTAČINI. Aman bre zar ne vidiš moju ogorčenost i nemoć da se ovde išta promeni. A to što Vam moj komentar bode oči je drugo. Pa zar ne vidite koji ološ vodi ovu zemlju i grad bar u zadnjih 30 godina. A da strašno bi se iznenadili kad bi znali ko sam to bi vas strašno porazilo jer baš delujem kao fin čovek a ono prostačina koja vređa a ustvari sam toliko besan jer smo u blatu osim političkih k*rvi i kosovara.
Plusic 26 Minusic 5
Missing
bolna tacka
26.06.2015.
I sad, ono sto najvise nervira tzv "antibotove": Zena nije kriva, zena nijekriva
Plusic 7 Minusic 31
Missing
bot magarac
26.06.2015.
Jasna je nevina, da, daaa... i penzionerima nisu smanjene penzije da daaaa, i struja će da pojeftini nja , nja, iaaaa, iaaaa, iaaaa
Plusic 74 Minusic 7
Missing
Prostacino
25.06.2015.
Muka ti je, verovatno, od tvog prostakluka i nevaspitanja. Ne cudim se toliko plusevima koliko redakciji koja objavi komentar u kome nas prostak napasa mudima!
Plusic 7 Minusic 24
Missing
DR Gane
25.06.2015.
Pruka za Šovmaza i Maksimovićku: Džaba ste ( se ) krečili !!!!!!
Plusic 34 Minusic 4
Missing
zoro
25.06.2015.
I sad malo tugujte. Mnogo ste se nadali. Smrc, smrc, smrc.
Plusic 16 Minusic 91
Missing
diploma
25.06.2015.
Pravda za Jasnu!!!PRAVDA JE ZADOVOLJENA!!!!!
Plusic 13 Minusic 93
Missing
Lilly
25.06.2015.
Apelacioni sud ne vodi postupak iz pocetka, nego samo, na osnovu, utvrdjenog cinenjicnog stanja, dokaza I presude, donosi odluku da li je krivica za koju je podignuta optuzba nesumnjivo dokazana i da li je presuda donesena ispravno!!! Ili su tuzilastvo I sudstvo nestrucni ili se svi zajedno sa Apelacionim sudstvom ponasaju kao lud I zbunjen!!!!
Plusic 28 Minusic 0
Missing
Pravda Mito
24.06.2015.
Taj isti Apelacioni sud, kojim se neki ovde dice, je oslobodio mnoge kriminalce, lopove, koljace i sl. "Cela „gnjilanska grupa“, 11 optuženih za ratne zločine nad Srbima, Romima i Albancima u Gnjilanu je oslobođena " - izvor: Novosti od 15.01.2014. pod naslovom "Apelacioni sud oslobodio Gnjilansku grupu". Apelacioni sud je oslobodio i Goru Redzica koga je policija pratila i uhvatila da je primio mito. Primera ima mnogo sto se tice "pravicnosti" Apelacionog suda.
Plusic 87 Minusic 5
Missing
Muka mi je
24.06.2015.
A da, kao zec kelerabe. Mrš
Plusic 26 Minusic 6
Missing
jasno kao dan
24.06.2015.
Konacno zavrsen politicki progon zene koja je za ovaj grad ucinila sto niko nikada nece. Ali nije ona,a ni mi krivi sto zivimo u ovim teskim vremenima i, kako bi nam bilo lakse,za sve trazimo nekog krivca. Svi smo krivi, jer zivimo u pogresnoj zemlji.
Plusic 21 Minusic 93
Missing
vest
24.06.2015.
Čuli ste: Žena nije kriva. I šta više hoćete. Sad vam sud ne valja. A kada je sud osudjivao Jasnu, onda vam je valjao. Pa nemojte, molim vas! Čemu dvojni aršini. Sad valja - sad ne valja sud. Kada vi budete sudije onda ćete se pitati, a dotle ostajte na komentarima i plusevima.
Plusic 22 Minusic 119
Missing
USA
24.06.2015.
Odluka suda se treba postovati,zato smo I pravna drzava,idemo dalje dok ne izadjemo iz ovog mracnog tunela,neka nam bog pomogne!!!
Plusic 7 Minusic 76
Missing
Muka mi je
24.06.2015.
N*p*s*t* mi se m*da svi redom i oni koji su za nju i oni koji su protiv nje. DOSTAAA VIŠE OVIH TRULIH PRIČA NA SAJTOVIMA JER NEMA NIKOG NI DA IZAĐE NA ULICE JER I NEMA PROTIV KOGA DA SE BORIMO. SVI KOJI SU MOGLI SU POBEGLI IZ OVE ZEMLJE. SVI SMO VILOTIĆI I SVI SMO PREŠLI NE DRUGU STRANU, HM JA JOŠ NISAM ALI NEMAM NI SA KIM SA GACOM ILI SUZOM IZ TZV LDP TZV ČEDE JOVANOVIĆA NAVATLI PAR SENTIMENTALACA NA ĐINĐIĆEVU SMRT I KUPILI KRIVAK SA KIM NISAKIM. TU NEMA BOGA NEMA PRAVDE I ZATO ODLAZIM ODAVDE.
Plusic 66 Minusic 15
Missing
buducnost
24.06.2015.
I sta sad? Stade vam zivot! Ljudi pamet u glavu, ne gubite vise uzalud godine nego se uclanjujte u stranku koja pobedjuje i pridruzite se zeni koju voli celo Smederevo (ups, mislim osim ovih pacenika sto stalno kukaju i misle ako daju sami sebi pluseve, da ih ima mnogo). Uz tebe smo Jasna.
Plusic 23 Minusic 115
Missing
prevarena očekivanja
24.06.2015.
U kojoj zemlji vi zivite, ljudi. Mi tonemo decenijama a vi ocekujete da nekog osude i da nam svima odjednom svane. Nije kriva Jasna, kriva je zemlja Srbija koja samo zna za ratove i nemaštinu. Da li vam je prethodni bio bolji? Gde je Umičević? Obezbedio se dobro i pobegao u neku rupu. Bilo bi mu i bolje da je uspeo i rafineriju da nam dovede. Srbija je kriva, i mi kao narod, a ne Jasna. Okrenite se ljudi sebi i porodici. Ostavite toliki bes i srdzbu. Mržnja ubija više od ičega.
Plusic 18 Minusic 40
Missing
smederevljanin
24.06.2015.
"zapanjeni"znaš meni bi bilo mnogo toplije oko srca da se diktatorka skloni,da odgovara za mito a ovo oslobadjanje ništa ne znači jer ovo je još veći podstrek za ljude koji znaju da razmišljaju svojim glavom da se bore za grad,protiv lopova i manipulatora.Može da jaše do sledećih izbora ali kolo sreće se okreće i izinata ima da precrtam sve na glasačkom listiću.
Plusic 71 Minusic 1
Missing
zapanjen
24.06.2015.
Ne mogu da verujem da postoji ovolika mrznja i ogorcenost prema jednom coveku. Da li je moguce da vas zivot i zivot vase porodice moze zavisiti od jedne osobe? Toliko besa i srdzbe, cemu? Pa da li bi ste promenili svoje zivote da je Jasna osudjena? Bilo bi vam toplo oko srca i ? Zivot bi vam ostao isti. Zato ljudi osmeh na lice, i menjajte sebe navike ili sredinu. Druge da promenimo ne mozemo!!!
Plusic 19 Minusic 82
Missing
Prokleta avlija
24.06.2015.
Ne postoji dovoljno ruzna i dovoljna gadna psovka u nasem inace vrlo mastovitom vokabularu kojom bi castio Apelaciju i nase "Nezavisno Pravosudje". . .Banana drzavu oduvek su vodili covekoliki. . .
Plusic 127 Minusic 3
Missing
punk026
24.06.2015.
Neka mi neko odgovori, CEMU ONDA SLUZI OVAJ SUD U SMEDEREVU? NPR JA OPLJACKAM BANKU, UCLANIM SE U STRANKU KOJA JE NA VLASTI..OVAJ SUD U SD ME OSUDI, A OVAJ ME OSLOBODI..BANANA DRZAVA..
Plusic 73 Minusic 6
Missing
I ja sam stoka
24.06.2015.
O čemu bre pričate narode pa mi smo STOKA najprostija, mogu da nam stave onu stvar u usta mi ćemo da ćutimo sve dok imamo parče leba makar bio i buđav. Loš smo narod, prosti smo kukavice smo ...pa bre u Jermeniji ljudi izačli na ulice zbog poskupljenja struje..a mi.. i videćete opet na izborima isti će da pobede...jer mi smo STOKA
Plusic 71 Minusic 2
Missing
milan
24.06.2015.
Nemam sta da kazem nego da se osecam tuzan zbog ove nase Srbije. I kad sudije napokon urade ono sto treba dodje neko i sve to upropasti. Tuzan dan za srpsko sudstvo i celu Srbiju. Ispaliti se biti kriminalac to je poruka za mlade narastaje
Plusic 65 Minusic 1
Missing
CikPogodiKoSam
24.06.2015.
Hvalim te Boze. Jel' to znaci da cu konacno moci da uzivam u penziji?
Plusic 37 Minusic 4
Missing
smederevci
24.06.2015.
Bravo Jasna! Samo napred!!
Plusic 9 Minusic 76
Missing
Djoka
24.06.2015.
A koliko li se posle namazala da bi ove, takođe lopove, podmazala? Ovo ludilo nema kraja, a motka je izašla iz raja. Ali bilo je i jačih od nje, pa su na kraju neslavno završili. Zato otpor do kraja!
Plusic 66 Minusic 3
Missing
Ne-iznenađen!
24.06.2015.
I? Šta sad? Verovatno će lekarka Jasna da tuži državu zbog vremena provedenog u istrazi . A i treba. Gaće su spale i sad udri. Srbija je divno mesto za život, kriminalaca. Očekujem da ponovo proradi drveni malj na Jezavi, svi simptomi nasilja su svakodnevno prisutni, a zakona nema za moćnike. Konačno joj se iplatio ulazak u SNS, borce protiv organizovanog kriminala, mita i korupcije. Obrazloženje Apelacionog suda je još jedno u nizu intelektualnih opštenja sa narodom ( da budemo fini ).
Plusic 67 Minusic 0
Missing
propasssssss
23.06.2015.
paja ostade bez jaja e moje propalo smederevo kada smo docekali da ga bagra i polupismen narod vodi. ajde botovi zagrizite vase sendvice sa podrigusom stavite malo majoneza da ga lakse izbacite
Plusic 63 Minusic 1
Missing
Dragorad Malesevic
23.06.2015.
Ej ljudi,pa nicija nije gorela do zore! Izdrzali smo mi svasta pa i ovo cemo.Moj Dorat kad mu stavim oglav on slusa,a kad mu ga skinem on je svoj juri po livadi.Problem je u nama sto sve prepustamo niz vodu da ide i nista se nepreduzima a samo cekajte izbore doci ce vam za siguran glas na vrata.Sramota po sto puta sramota.
Plusic 53 Minusic 1
37433
Djole
23.06.2015.
Ovo je kraj procesa,Veni vidi vici.Jasna je haloooooo,oslobodjena i kraj price.No komen.
Plusic 2 Minusic 42
Missing
prevremeni izbori su resenje
23.06.2015.
Ljudi vi posteni koji primate platu jel znate sta placate po javnom sektoru?Placate neradnike koji sede po kaficima za vreme rada,placate neradnicku administraciju pocev od sekretarica pa do racunovodstva i raznih pi-ara koja sede ceo dan da vam izda jedan papir a non stop prave selfije i vise po fejsbuku ,placate mnoge sefove bez fakultetskih diploma,neznalice na direktorskim mestima,zamenika gradonacelnika cija pojava ne zavredjuje to mesto,napustanje firmi pre zavrsetka radnog vremena.
Plusic 57 Minusic 0
Missing
Provereni kadrovi
23.06.2015.
Pa treba otpustiti 9000 radnika i ko zna sta jos! Za to su potrebni provereni dzelati! Tante za tante
Plusic 40 Minusic 0
Missing
babe opet kukaju
23.06.2015.
Sto se cudite? Sami ste glasali ko smatra da ce biti oslobodjena i bila je ogromna vecina ljudi za oslobadjanje. Eto, vasim pozitivnim razmisljanjem prizvali ste dobar ishod. Ne zelite drugome zlo, vec se pod hitno pridruzite stranci koja pobedjuje. I ne kukaje vise, vidite sta ste uradili.
Plusic 6 Minusic 41
Missing
Janko
23.06.2015.
Znao sam da je nevina i da je ovo jos jedna politicka spletka opozicije.
Plusic 4 Minusic 49
Missing
kad bot napravi gaf
23.06.2015.
"Iskreno mi je zao Demokrata"napisa bot,zaboravljajuci da je Gradonacelnica bila deo demokratske vlasti i da je na izborima vodila kampanju protiv SNS-a,podrzavajuci Tadica i DS na republickom nivou.Tad sam bio za nju.Danas nisam.
Plusic 49 Minusic 0
Missing
Nole za predsednika
23.06.2015.
Ništa nije večno,pa ni vlast.Dodju izbori pa će vam narod dati ocenu vašeg rada!
Plusic 35 Minusic 0
Missing
Panter Panta
23.06.2015.
Jadna i zalosna odluka apelacionog suda. Sada se vidi da u visem sudu u Smederevu rade profesionalci a u apelacionom sudu sudije politicari. I pored takve presude ona za mene, a mislim i za vecinu smederevaca ostaje krimos sa 100 lica. Kada je mogla ucenicima gimnazije da preti da ce im roditelji ostati bez posla ako ne prekinu strajk, mogu da zamislim sta ce tek sada da radi. SNS neka je na cast. Kako radi tako ce i da prodje na sledecim izborima u Smederevu.
Plusic 62 Minusic 1
Missing
Žozefina
23.06.2015.
Šta ste očekivali u banana republici!?
Plusic 45 Minusic 2
Missing
Dzaba ste krecili
23.06.2015.
Smederevo danas slavi. Pobeda istine nad lazima, pobeda dobrog nad losim.
Plusic 4 Minusic 51
Missing
Nikad nije kasno
23.06.2015.
Da se kojim slucajem po pravosudju jos uvek ne vuku zuti otpaci, istina bi odavno bila prezentovana.
Plusic 3 Minusic 49
Missing
Slucajni prolaznik
23.06.2015.
Pojedini budzaci u ulici Kralja Petra su obavijeni u crno. Godinama su sirili crnilo, pa im se po pravdi tako i vratilo. Konacno su upokojeni.
Plusic 2 Minusic 38
Missing
zoro
23.06.2015.
Dzaba ste krecili. Mozete slobodno da otkazete restoran i pleh muziku. Zena je neduzna. I to je dokazano. A to sto bi ste vi voleli da osude neduznu zenu, to je vas problem. Pravda za Jasnu!!!!!!
Plusic 6 Minusic 56
Missing
Milojkovic
23.06.2015.
Posle ove presude iskreno se nadam da ce se okoncati i politicki progon Dr Jasne od strane DS-a!
Plusic 3 Minusic 50
Missing
Dr
23.06.2015.
Pesuda je po sistemu ako sam zgazio čoveka fićom nisam kriv, a ako sam ladom jesam. Ovo samo pokazuje da države ovde više nema. Samo Partija. Suda nema! Samo sudskih inkvizitora - izvršitelja koji će vam od 5.000 napravidi 105.000. Za sve ostalo pita se partija. Ovo neće na dobro da izađe.
Plusic 45 Minusic 0
Missing
ојађен
23.06.2015.
У племенској заједници и банана држави има више реда и поретка (ЗАКОНА). Понос и дика сваке државе су памет и младост које иду руку под руку. Наша памет и младост одлазе у бели свет, ако и ТРЕБА мисли сам да ово никада нећу подржати и изговорити. Жао ми је само што сам накупио много година па немогу с њима.
Plusic 39 Minusic 0
Missing
Laki
23.06.2015.
Sudija Apelacionog suda uglavnom rade po nalogu ( svaka čast pojedincima, ali oni su retki). Nije važno kakve dokaze imate već ko ste , koga znate i koliko date. Činjenica je da je veliki broj radnika koji su tužili poslodavce od tog istog suda izgubilo sudski spor bez obzira na dokaze. To je nažalost surova istina.
Plusic 45 Minusic 1
Missing
Goran
23.06.2015.
Bravo Nazadnjaci! Nedodirljivi.
Plusic 41 Minusic 1
Missing
@SNS - svom snagom u korupciju
23.06.2015.
Kad vidim ko prica o korupciji i lopovluku, onda shvatam da im je doktor/ka zaista preko potreban.
Plusic 28 Minusic 6
Missing
Marivoje
23.06.2015.
Bolje vam je da ste se navikli na cveće jer će ga biti još više.
Plusic 33 Minusic 1
Missing
jagos
23.06.2015.
I njoj ukrali identitet neko lupao pecate umesto nje!
Plusic 42 Minusic 6
Missing
Milivoje
23.06.2015.
Konačno se završi ova hajka na našu doktorku.
Plusic 2 Minusic 40
Missing
Maki
23.06.2015.
Koanačno je završen politički progon dr Jasne.
Plusic 32 Minusic 188
Missing
Smederevac bre
23.06.2015.
@Paja Ajde Pajo malo do prvog razreda da proveris da li treba da je "mrzu" ili mrze. Sa takvim birackim telom ona nema brige jer nemate veze s mozgom a od skole imate...ma stace vam skola kad imate ko ce da vam kaze kako treba i sta da mislite.
Plusic 150 Minusic 6
Missing
SNS - svom snagom u korupciju
23.06.2015.
Uzimala je pare,to znaju mnogi Smederevci, znao je to i Kaljević, zna to i Vučić, ali ga boli uvo, važno mu je da mu ona svojim lažima i manipulacijom donese glasove. A o "reformisanom" pravosuđu ne vredi trošiti reči.
Plusic 154 Minusic 22
Img 20181120 090518
Paja
23.06.2015.
Jasna je za Vas zlobne,doktor i mozete da joj pljunete pod prozor,ovakvi olosi koji pisu mogu da je mrzu,Ona ce i na sledecim izborima da pobedi,pa crknite i puknite olosi.
Plusic 21 Minusic 173
Missing
Smederevac bre
23.06.2015.
LJudi, kako ne razumete! Pa nama ce posle ove oslobadjajuce presude mozda stvarno biti bolje. gazdarica vise nece raditi pod stresom pa ce mozda i svoje verne podanike malo da ... ma koga ja lazem, tesko si ga nama s njom i ljudima plitkog uma koji se prodaju za saku pirinca. Fuj! Rodjen sam ovde i muka mi je kad vidim na sta je spao moj lepi i voljeni grad.
Plusic 140 Minusic 17
Missing
Cika Mika
23.06.2015.
Bitno da imamo mnoooogo cveca po gradu
Plusic 100 Minusic 15
Missing
analfabeta
23.06.2015.
sudija u penziji 80@ Mozda su ovi ogorceni ljudi pravne analfabete,kako vi rekoste,ali kako vi odoste u penziju a da ne nauciste pravopis.Srpski je pridev i pise se malim slovom, sud takodje,zapete su vam enigma.Za jednog sudiju nedopustivo.Toliko o analfabetama.
Plusic 80 Minusic 11
Missing
sd forever
23.06.2015.
Sramota za drzavu.Kakva drzava takva odluka.Jel tako SNS botovi?
Plusic 145 Minusic 15
Missing
Грујо
23.06.2015.
Боље да ме гони турчин сабљом него шваба пером! Независно правосуђе у режији СНС-а, наздравље.
Plusic 136 Minusic 16
Missing
zotoro
23.06.2015.
Ovo je država i zakon sramota za vlast u Srbiji koja očigledno umire
Plusic 117 Minusic 14
Missing
yankee
23.06.2015.
Ja ne mogu da verujem da je iko pomislio da će presuda biti drugačija, pa vrana vrani oči ne vadi... Da li ste stvarno poverovali da će AV pustiti da mu jedan od najvažnijih kadrova sedi u zatvoru? Sad će tek u Smederevu da nastane teror od strane dotične jer je shvatila da joj ni zakon ni država ne mogu ništa. Ima da mirišemo cveće i da pitamo da l' ima još!
Plusic 144 Minusic 17
Missing
demontaza
23.06.2015.
Mogu 100 puta da je oslobode, ali ona će za mene uvek biti lopov sa obrazom kao djon i verovatno je neće biti sramota da ponosno šeta gradom i objasnjava nam kako je ovo bio montiran proces.
Plusic 163 Minusic 18
Missing
Sudija u penziji 80
23.06.2015.
Apelacioni Sud i vece od 12 sudija je donelo oslobadjajucu presudu.Ljudi koji su analfabete za pravne norme,pisu iz zlobe ovakve stvari,treba da Vas je sramota.Neznanje nije sramota a zloba je najveca Srpska glupost.
Plusic 27 Minusic 132
Missing
ne-bitan
23.06.2015.
šta reći a ne zaplakati. Iz njenog džepa u drugi džep i tako u krug i dan danas...svi zadovoljni sem naroda
Plusic 121 Minusic 12
Missing
Ostaje im program pozorisnih predstava CZK
23.06.2015.
Iskreno mi je zao Demokrata i svih opozicionara u Smederevu, koji su ovim dokazom istine, izgubili i poslednju ideju svojih politickih delovanja.
Plusic 22 Minusic 101
Missing
punk026
23.06.2015.
ibeglica iz Smedereva@ zbog takvih kao sto si ti i ona, nam nas voljeni grad propada, od kada ste vi dosli sa juga sve ste pokupovali, pokrali, podmitili, i sada ja kao manjina u svom gradu nemam ni za lek. NACIONALNA SMEDEREVSKA STRANKA treba da se osnuje. ( mada bilo bi nas 9%)
Plusic 95 Minusic 21
Missing
Ponosni Smederevac
23.06.2015.
Pravi dokaz kakva se politika godinama vodila u Smederevu. Sve politicke opcije su svoju nemoc pokusale da usmere na neosnovane i podle optuzbe prema dr Jasni. Smederevo nikada nije imalo ovako uspesnog i vrednog gradonacelnika i ova presuda ce biti samo stimilans, da smederevo vise nikada ne padne pod vlast lazova, lopova i kriminalaca.
Plusic 18 Minusic 128
Missing
Izbeglica iz Smedereva
23.06.2015.
Ovoga iz Sirije ste ubedili da je nevina ali mene tesko! Odo ja dok nisu podigli ogradu!!
Plusic 91 Minusic 14
198e2d6d2433692abb0c0768a5c08b94
Makica
23.06.2015.
Uaaaa pravosudje, pravda je pobedila !!! Oduzeli ste nasoj gradonacelnici 10 godina zivota !!! Sramota ! Zivela jasna !
Plusic 18 Minusic 163
Missing
Mister X
23.06.2015.
Pravda je cesto spora, ali dostizna.
Plusic 23 Minusic 102
Missing
Izbeglica iz Sirije
23.06.2015.
Sram vas bilo, optuziste nevinu zenu!!
Plusic 17 Minusic 141
Missing
Uzas
23.06.2015.
To je podstrek i poruka ostalim politicarima da mogu da rade sta hoce bez kazne.
Plusic 135 Minusic 12
Missing
Pera
23.06.2015.
Bravo za odluku! Ovako direktno dajete motiva mladima, kako treba raditi u Srbiji i jos jednom ste pokazali da je pravda za svakoga dostizna. Ljudi trpe turture od strane raznih izvrsitelja, (pisem o onima koji nemaju da plate) a ona sto je Drzavu namgarcila, seta slobodno i jos ce biti heroj. Samo jos godinu dana i cao provinicijo. Sramota i pljuvanje u lice narodu!
Plusic 135 Minusic 9
Missing
bice da je tako
23.06.2015.
Po svemu sudeci, ona nikada nije bila ni lekar.
Plusic 139 Minusic 9
Missing
jelena
23.06.2015.
Svaka cast Vucicu, nastavi da stitis kriminalce
Plusic 134 Minusic 9
Missing
vonnie
23.06.2015.
svi na ulice, to je jedino sto sad mozemo da uradimo. MI sami da je skinemo.
Plusic 162 Minusic 11
Missing
vonnie
23.06.2015.
Idemo u Evropu.
Plusic 112 Minusic 8
Missing
milan
23.06.2015.
E j.... ti zakon u to vreme "nije imala status odgovornog lica"...oprem dobro (izvinjavam se na izrazu) mozda u to vreme nije vazila ni DM kao zvanicno sredstvo placanja i normalni NIJE KRIVA ... fuj na drzavu srbiju sa malim slovom
Plusic 149 Minusic 8
Missing
Neko
23.06.2015.
Srpaska unazadno korumpirana prevarantsko izdajnicka stranka. Gade mi se clanovi i predstavnici ove stranke.
Plusic 164 Minusic 10
Missing
jelena
23.06.2015.
Ovo je sramota za drzavu. Definitivno kod nas ne postoji pravda
Plusic 187 Minusic 9
Missing
punk026
23.06.2015.
sta sam ja napisao pre par meseci, da ce biti oslobodjena....j.... ti drzavu, ja da ukradem pile , dobio bih 1 god.
Plusic 239 Minusic 11
Dodaj komentar
Cf76d27d302fe5f6b5c2dea7c4e84a6b
Info Politika
09.01.2020.
U anketi sprovedenoj na postalu SDCafe.rs u kojoj je učestvovalo 854 naših sugrađana, možemo zaključiti da su mišljenja podeljena. Na pitanje: "Da li biste izašli na izbor...
391224e33a89fce9c043ca42bd630dc9
Info Politika
17.12.2019.
Skupština grada u Smederevu je u ponedeljak konačno razrešila predsednika Bogoljuba Spasojevića. Na njegovo mesto, glasovima odbornika Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Sr...
F5afdcc1c223f2b16c550fecc5280d63
Info Politika
05.12.2019.
Uprkos predlogu za smenu predsednika Skupštine grada u Smederevu Bogoljuba Spasojevića, koji je podnela trećina od ukupnog broja odbornika iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, vlast nij...
7c5e9ecf470b62aee9b863c2eb16364c
Info Politika
10.04.2019.
U petak 5. aprila od 18:00h deseti put zaredom, ispred Karađorđevog duda, građanke i građani Smedereva su se okupili i održali mirni protest pod nazivom  "1 od 5 miliona". &...
Bcc12c11d2bcdb02e0a0c94980492941
Info Politika
05.04.2019.
Za danas je najavljen novi protest pod nazivom "1 od 5 miliona". Sada već deseti petak za redom, građani će se okupiti kod Karađorđevog duda od 18:00 časova.  Ovog petka na protestu ...
Fotografija nedelje - sponzor Gajba caffee
Ec2c4e6b859af5961b85f2d2c3e2b6e9
Poslao: miroslav Pošalji fotografiju
Anketa
Šta po vašem mišljenju najviše utiče na povećanu zagađenost vazduha u Smederevu?
Železara Smederevo
Kotlarnice
Saobraćaj
Vazduh u Smederevu nije zagađen
Sve ankete
Ukupno odgovora: 292
Dešavanja
Video dana
Oglasi
Soho 125x300