Home Frizer Petlovo Brdo

Frizer Petlovo Brdo

by Salon Dve mace
Published: 30.06.2020 (1 sedmica ago)
dogovor
Kategorija
Lokacija
Petlovo Brdo

Frizer Petlovo Brdo
Salon lepote “Dve Mace” nalazi se na dve lokacije u Beogradu i nudi širok asortiman visoko kvalitetnih usluga namenjenih nezi Vaše kose, lica i tela. U prijatnom ambijentu naših salona, dočekaće Vas profesionalni stilisti, kozmetičari i fizioterapeuti.
Uvek kada poželite predah od svakodnevnih obaveza i stresa, salon “Dve Mace” je prava adresa za opuštanje i uživanje. Sa željom da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge u našem radu koristimo najkvalitetnije kozmetičke preparate vodećih svetskih proizvođača.
Salon lepote “Dve Mace” nudi Vam sledeće usluge:
-Frizerske usluge
-Nega lica
-Nega tela
-Nega stopala
-Nega ruku
-Solarijum
Salon “Dve Mace” sa ponosom predstavlja tretmane lica i tela organskom kozmetikom vrhunskog kvaliteta Pevonia Botanica. Ova kozmetika poreklom sa Floride dobitnik je najprestižnijih svetskih nagrada u industriji lepote. Zasnovana isključivo na prirodnim sastojcima, bez prisustva konzervanasa, parabena, uree i drugih veštačkih sastojaka, Pevonia kozmetika je preporučena od strane dermatologa.
Posetite nas i uživajte u pažljivo osmišljenim tretmanima namenjenim očuvanju Vaše prirodne lepote. Naše ljubazno osoblje je uvek tu da Vas dočeka, ugodi i ispuni sve Vaše želje po pitanju izgleda.
-Gramšijeva 2/3, Novi Beograd
Radno vreme: ponedeljak – petak od 07:30-21h
subota – nedelja od 08-21h
Kontakt telefon: 0112699120; 0631279389

-Đuje i Dragoljuba 15, Petlovo brdo
Radno vreme: ponedeljak – petak od 09-21h
subota – nedelja od 09-21h
Kontakt telefon: 0638245043
Vise o nama : http://www.dvemace.com/index.phpSlični oglasi

0 komentara
0
error: Sadržaj je zaštićen !!